Fii fashion! Alege cu stil haine „Made in Romania”

haine made in Romania

Timid, fancy, minimalist, matur, copilăros, trăsnit, câte şi mai câte apelative i-aş putea găsi şifonierului meu. Cu responsabilitate şi răbdare ieşite din comun, mă serveşte de atâţia ani. Am şi uitat de câţi. Şi-a luat rolul în serios, primind cu braţele deschise orice haină mi se năzare mie să mai ticsesc înăuntru. Le ţine cu grijă pe toate. Uitate de vreme, unele la modă de acum câţiva ani, office, elegante sau casual şi chiar 2-3 articole exclusiviste. Multe chinezeşti, e drept. Câteva de brand, cumpărate cu entuziasm de pe la vreun second-hand de interes. Haine de zi cu zi de care am uitat până chiar şi eu. Asta sunt eu, când mă îndrăgosesc iremediabil de câte o haină, îmi pierd minţile şi trebuie s-o cumpăr. Pe urmă, greu renunţ la ea. Am făcut zilele acestea un inventar al hainelor din şifonierul meu. La contactul cu un material sau altul, am regăsit amintiri.

Păi cum să renunţ la rochiţa aceasta bleu? Eh, ştiu că m-am îngrăşat ceva, dar voi slăbi eu…

Şi trench-ul acesta în care eram îmbrăcată când l-am cunoscut pe soţul meu în ziua aceea ploioasă de toamnă…  Ce zi…!

Bluze, cămăşi…Ah, de hoaţa asta cambrată am şi uitat… Şi cât de ataşată eram de ea!

Inventar de fashion în data de 14 decembrie

Mai e o săptămână şi ceva şi e aici Crăciunul. Apoi, încă o săptămână şi vine petrecerea de Revelion. De când am devenit mămică, gusturile mi s-au schimbat uşor. Hainele care mă avantajau înainte parcă nu se mai potrivesc la fel de bine acum. În plus, e bine să intri în noul an îmbrăcată în ceva nou. O fi şi partea psihică undeva la mijloc?! M-am convins.

Am nevoie de o rochie specială, potrivită pentru o locaţie unde se impune ţinuţa black tie.

Voi renunţa acum la „Made in China” în favoarea unui „Fabricat în România”. Cândva, industria textilă şi de confecţii din România era ceva, astăzi articolele de îmbrăcăminte româneşti sunt fie inaccesibile buzunarelor, fie nu le prea găseşti oriunde. Din search în search online, am descoperit astfel un magazin cu haine made in România, pentru dame, pe numele său Just Fashion Romania. Hainele sunt fabricate în România şi exact acest lucru m-a atras în primă fază.

Ochii mi s-au oprit pe o minunăţie de care m-am îndrăgostit instant.

rochie cu dantela si tull nude

Pentru petrecerea din noaptea dintre ani,  această minunăţie de rochie diafană, parcă desprinsă din basme, este perfectă.  Împletirea de dantelă bordo şi tull  este un motiv esenţial pentru ca ţinuta să fie una deosebită. Detaliul extrem de feminin din tull-ul în nuanţă nude, prezent şi la nivelul braţelor, creează iluzia de piele lăsată la vedere.

Este genul de rochie care se poate purta la fel de bine la un cocktail, o petrecere în familie, o nuntă, un botez. Dacă ceea ce cauţi este eleganţa şi bunul-gust, atunci alegerea unei rochii cu stil, afară din banalitate, nu va lăsa loc de niciun regret.

 

Bun, ceva nou ziceam. Dar ceva roşu? Se zice că în noaptea dintre ani este bine să porţi şi ceva roşu pentru a atrage tot norocul de partea ta şi a ţine răul la distanţă.

În categoria rochii Revelion de pe site-ul JustFashionRomania am găsit un exemplar de culoare roşie care îţi taie răsuflarea. Cum să nu ţii răul la distanţă într-o aşa rochie?

O rochie fără doar şi poate elegantă,  compusă din 3 straturi de tull, croială de tip cloş, cu volum, dar care oferă lejeritate în acelaşi timp. Corsetul este îmbrăcat în paiete şi mărgele. La mijloc, are un detaliu delicat constând într-un cordon îngust cu o fundiţă discretă.

rochie rosie de seara cu paiete

Dacă şi pe voi v-a cucerit, nu vă rămâne decât să consultaţi tabelul de mărimi. Foarte esenţial acest pas înainte de plasarea oricărei comenzi. Acest lucru vă scuteşte de o eventuală returnare şi de timpul pierdut. După aceea, plasaţi comanda şi aşteptaţi curierul.

tabel-marimi

La capitolul paltoane din garberoba mea foarte multe nu ar fi de punctat. Ultimul palton achiziţionat datează de prin 2013 şi acoperă stilul casual, are accente vintage şi culoarea crem. Deci, parcă aş avea nevoie şi de un palton, unul elegant, care să se preteze la evenimente de gală şi la petreceri selecte.

Modelul acesta scurt mă încântă.  Dacă aş putea, mi-aş lua doar haine în asemenea nuanţe de roz pal, nude, bej. Îmi par culori volatile, încărcate de sensibilitate, perfecte pentru feministele convinse, aşa cum sunt şi eu.

palton scurt roz prafuit cu guler din blana

La pièce de résistance a acestui palton este gulerul generos din blană, cu rol atât estetic, dar cu siguranţă şi termic. Cine a zis că trebuie să înduri frigul dacă vrei să fii atrăgătoare? Mai sus dovada clară a faptului că şi iarna poţi fi cu adevărat sexy.

Pe acesta, dar şi alte paltoane elegante,  le puteţi găsi tot pe acest site cu haine exclusiv româneşti.

Ladies,

acestea au fost sugestiile mele. Însă, nu vă mulţumiţi doar cu ele. Intraţi pe JustFashionRomania şi căutaţi rochia preferată, paltonul sau geaca care vă atrage. În afară de acestea, mai puteţi găsi haine office, sport şi bluze. Toate pentru damă, croite cu grijă pentru orice siluetă. Aţi reţinut că mărimile sunt disponibile până la 46 inclusiv, nu?

Spor şi inspiraţie la shopping!

Iar acum sincer, despre rochia de care m-am îndrăgostit, cu dantelă şi tull nude, ce părere aveţi?

 

Citeşte şi: Haine ieftine şi faine online pentru ţinute neplictisitoare

You might also like

Comments (2)

  • Lamiita Petre 8 ani ago Reply

    Imi place hainele de pe site, am vazut cateva modele deosebite si la returi accesibile. Nu imi place ca toate se opresc la marimea 46 😀

    Style 8 ani ago Reply

    Eh, dar trebuie sa recunosti ca nu-s doar pentru femei spaghetti 😀
    Unele modele sunt chiar deosebite, de acord cu tine.

Leave a Reply