Fashion junior. Costume de baie chic şi rochiţe tutu pentru fetiţe cu codiţe

costume de baie chic pentru fetite

Am ajuns de mult la concluzia că hăinuţele pentru copii sunt printre cele mai drăgălaşe articole vestimentare care pot să existe. Mă cuprinde întotdeauna un extaz interior când intru în câte un magazin de profil pentru juniori. E tot de-o minunăţie de culoare şi de veselie.

În căutarea de costumaşe şi pantaloni pentru piticul meu, privirea îmi fuge aproape de fiecare dată înspre secţiunea de roz şi lila destinată fetiţelor. Nu-i pot rezista, deşi sunt mamă de băieţel. Mi-am dorit băieţel, dar recunosc că hăinuţele de fetiţe sunt demenţiale. Le găseşti într-o varietate mai largă comparativ cu cele pentru băieţei. Sunt disponibile în nuanţe delicioase, au volănaşe, fundiţe, pompoane şi pufoşenii.

Astăzi,  piticii devin de timpuriu nişte fashionisti de revistă

Momentele acelea în care vezi câte o fifiţă drăguţă de mână cu mama ei, la fel de drăguţă, şi amândouă poartă aceeaşi ţinută. Cât de simpatic, nu?

Pentru că vara este aici, după colţ, cred că ar fi de bun-augur să vă prezint un website străin unde mi-am pus ochii pe nişte costume de baie pentru cele mici. Se numeşte Popreal şi găseşti aici nenumărate articole vestimentare speciale pentru toddleri. Aruncă un ochi în categoria costume de baie pentru fetiţe (baby girl bathing suits).

costume de baie chic pentru fetite
Costumul Polka Dots format din 3 piese: top, slip şi fes. Ideal fetiţelor pasionate în mod conştient de Minnie Mouse. Perfect pentru fetiţe să încerce moda încă de la cele mai fragede vârste. Produsul este disponibil în mărimi de la 80 la 110 (1-4 ani). Materialul este bumbac în proporţie de 80%.

Îmi pare drăgălaş atât prin prisma imprimeului, cât şi al modelului.

 

 

Apropo, ce zici, cum i-ar sta micuţei tale echipată aşa?

Costumul de baie dintr-o piesă, cu model răţuşcă (seamănă cu Tweety, aşa-i?) este perfect pentru o zi la piscină sau la lecţia de înot a
fetiţei tale. Vine în set cu un fes simpatic. Greu poţi să rezişti unui asemenea galben aprins, chiar şi adult fiind. Disponibil în mărimi de la 6 la 36 de luni.

Şi pentru că sezonul cald vine, de regulă, cu multe party-uri câmpeneşti şi nunţi, ce ziceţi de nişte tutu-uri pentru micuţele fashioniste?

De exemplu, modelul de mai jos în nuanţă piersicuţă.  Se prezintă sub forma unui body stilizat cu închidere cu capse, iar de la mijloc în jos coboară acel voal de tip tutu. În partea superioară are o broderie cu flori. Alege nişte săndăluţe albe, comode, şi ai rezolvat cu ţinuta micuţei tale.

O împletire de chic şi elegant în acelaşi timp, un deliciu de rochiţă. Modelul este disponibil pentru copii de la 1 la 4 ani inclusiv.

Găseşti alte câteva modele adorabile în secţiunea rochii-tutu pentru fetiţe (baby girl tutu dress).

Cât despre preţuri… sunt accesibile pentru toate buzunarele, în majoritatea cazurilor cu mult mai mici faţă de cele ale unor modele identice din magazinele fizice româneşti.

 

Mămici de fetiţe, şi nu numai, ce ziceţi de modelele fashion junior? Sunteţi adeptele unor astfel de achiziţii?

 

 

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply