Extensii de păr de la BestHairBuy. Cum să obţii instant un păr lung atrăgător

Un păr frumos, lung, strălucitor este admirat întotdeauna, indiferent de posesoarea acestuia şi de context. Dacă în cazul unor buze voluptoase îndrăznim să suspectăm uneori efectele dozelor de acid hialuronic, în ceea ce priveşte sânii generoşi, chiar ireal de bine conturaţi, mintea ne fuge involuntar la intervenţiile plastice. Dar atunci când remarcăm un păr atrăgător, parcă imposibil de obţinut, unde ne-ar putea fugi gândul?

EXTENSII DE PĂR – soluţia pentru a obţine instant un păr lung

Da, se practică şi încă la ce scară… Extensiile de păr reprezintă o invenţie reuşită şi căutată în industria de înfrumuseţare. Vedetele de talie internaţională, dar şi cele autohtone, apelează la extensii de păr pentru a avea look-ul pe care şi-l doresc sau îl recomandă stiliştii. Şi, stai liniştită, nu doar ele, vedetele.

Partea interesantă este că, dacă sunt aplicate profesionist, este dificil să îţi dai seama dacă o persoană poartă sau nu extensii.

Ce sunt extensiile?

Extensiile este o tehnică, o modalitate din domeniul frumuseţii, prin intermediul căreia se obţine un păr lung, cu volum şi de un aspect natural. Ondulat sau drept, blond, şaten, brunet sau roşcat (BestHairBuy hair extensions), alegerea este una dificilă când într-adevăr te-ai decis să aplici un asemenea truc de frumuseţe.

extensii de păr

Extensiile pot fi create din fibre sintetice sau din păr natural uman. Fireşte, oricine preferă naturalul în locul sinteticului. Diferenţa dintre una şi cealaltă este sesizabilă atât la preţ, cât şi la calitate (aspect, mod de comportare).

Unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate tipuri de extensii din păr natural îl reprezintă extensiile de tip Remy.

Extensiile Remy – Human hair extensions

Extensiile Remy au în compoziţia lor exclusiv păr natural care a fost colectat de la o singură persoană (donator). Asta în vreme ce extensiile non-Remy sunt compuse din părul colectat de la diverse persoane.

În cazul extensiilor Remy, cuticulele nu sunt alterate, păstrându-şi direcţia firească, de la rădăcină spre vârf. Un păr de calitate Remy este folosit, de asemenea, şi pentru confecţionarea meşelor şi perucilor.

Extensiile din păr virgin – BestHairBuy virgin hair

În cazul extensiilor confecţionate din păr virgin, vorbim despre un material 100% natural, un păr natural care nu a fost nici vopsit, nici prelucrat sau supus vreunui tratament. Acest tip de păr natural poate fi vopsit, coafat, ondulat sau întins cu placa.

Îngrijirea extensiilor din păr natural Remy

extensii de păr

Chiar dacă vorbim de un produs care este produs din fire naturale, trebuie reţinut faptul că un păr frumos şi strălucitor nu se întreţine singur. Îngrijirea părului cu extensii impune o atenţie specială, dar nu este nimic dificil.

Reguli de îngrijire a extensiilor din păr natural

Extensiile din păr natural se vor spăla după 4-5 folosiri. Foloseşte un şampon/balsam blând şi masează uşor scalpul cu simţ. Extensiile au şi ele nevoie de hidratare.

(Extensiile cu sistem de prindere clip-on nu se vor spăla când sunt prinse de cap)

Dacă îţi simţi părul încâlcit, descurcă firele de păr cu degetele. Începe de la vârfuri şi urcă treptat pentru a preveni ruperea.

Extensiile din păr natural se vor lăsa să se usuce natural fără a interveni cu foehn-ul şi nu se vor pieptăna cât timp sunt ude.

Extensiile din păr natural se pot vopsi, însă pentru această operaţiune este preferabil să apelezi la un salon. Nu se recomandă decolorarea acestora pentru vopsirea cu una sau două nuanţe mai deschise, fiindcă acest lucru le poate dăuna.

Cu siguranţă, un veritabil truc de frumuseţe pentru a obţine părul lung, strălucitor şi bogat la care ai visat, probabil, dintotdeauna.

Fotografii, informaţii şi preţuri despre extensiile de păr comercializate de BestHairBuy, găsiţi şi pe canalele de Social Media: Facebook, Instagram, YouTubePinterest sau blogul lor personal.

 

You might also like

1 Comment

  • Ioana Radu 6 ani ago Reply

    De ceva vreme chiar cochetez cu ideea de a-mi cumpara niste extensii pentru par. Mi-e greu sa ma decid asupra culorii pentru ca am trecut de curand de la blond la roscat si se decoloreaza de la o spalare la alta, practic neavand o culoare constanta. Cred ca trebuie sa mai astept un pic cu extensiile, desi abia astept sa-mi pun niste cosite cu microring ^^.

Leave a Reply