Donează MINIMUM 100 de euro pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre!

Pentru a-l ajuta pe Radu în lupta cu cancerul, ne-am gândit să dăm startul campaniei:

Donează MINIMUM 100 de euro pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre!

 Cu un like și un share nu se face primăvară! Tocmai de aceea ne vindem serviciile și talentul pentru a ajuta un coleg din blogosferă, un prieten, un om pe care îl putem ajuta SĂ CÂȘTIGE LUPTA CU CANCERUL PENTRU A DOUA OARĂ. Radu este un învingător, însă are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga cea mai grea bătălie a vieții lui.

Radu Țuglea este autorul blogului Dincolo de Nori, un blogger cu vechime pe care îl cunosc de câţiva ani și pe care doresc din tot sufletul să îl ajut. Radu SUFERĂ DE CANCER OROFARINGIAN STADIUL 4 și, în prezent, urmează chimioterapie de radiosensibilizare și radioterapie.

Pensia de handicap a lui Radu este una simbolică. Cred că știți ce pensie lunară au cei care sunt încadrați într-un grad de handicap accentuat și nu grav – sunt infime, vă confirm eu, iar sistemul medical este așa cum îl știm – cu grave probleme.

Pentru a continua tratamentul, Radu are nevoie de AJUTOR FINANCIAR. Din păcate, fără bani nu putem trăi.

Pentru a-l ajuta pe Radu în lupta cu cancerul, noi, câteva bloggerițe, ne-am gândit să demarăm această campanie: Donează MINIMUM 100 de euro pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre!

Așadar, dragi antreprenori de succes, iată ce vă putem oferi în schimbul a 100 de euro donați în contul lui Radu Țuglea:

 1. La fiecare 100 de euro donați, antreprenorul beneficiază de 6 advertoriale de tip recomandare pe 6 bloguri DIFERITE. Exact, costul unui articol ar fi cam de 17 euro, ceea ce nu este mult. Pentru acești 17 euro per articol, pentru Radu, dar și pentru că vrem să îți mulțumim așa cum se cuvine pentru ajutorul tău, îți promitem articole excepționale, scrise cu suflet, dar și cu seriozitate.
 2. Dacă dorești să donezi, de exemplu, 300 de euro, eu mă angajez personal să îți găsesc 18 bloggeri diferiți dispuși să-ți promoveze afacerea pe blogurile lor.
 3. Imediat ce am dovada transferului, bloggerii se apucă de treabă!
 4. Advertorialele vor fi unice și originale.
 5. Advetorialele vor fi scrise și publicate în decursul unei săptămâni.
 6. Subiectele advertorialelor sunt stabilite împreună cu sponsorii.
 7. Advertorialele vor avea minimum 500 de cuvinte, maximum 2 link-uri puse pe 2 cuvinte cheie alese de sponsor și cel puțin o imagine reprezentativă a sponsorului.
 8. Advertorialele vor fi optimizate SEO.
 9. Advertorialele vor fi distribuite pe toate rețelele sociale ale bloggerilor.
 10. Dacă sponsorul suportă costul aferent, advertorialele pot fi sponsorizate și pe Facebook.

Bloggerii sunt deschiși la sugestiile și dorințele sponsorilor. Dorim ca această campanie să fie un parteneriat win-win din care Radu să primească bănuții necesari, iar sponsorii o reclamă de calitate.

Sponsorii își pot exprima intenția de a participa la campania noastră pe adresa de e-mail: blogger@alina-gheorghe.ro!

Lista bloggerilor înscriși în campania Donează MINIMUM 100 de euro pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre poate fi consultată pe blogul Alinei, alina-gheorghe.ro. Tot aici poate fi consultată lista cu sponsorii care au spus DA, precum şi link-urile către articolele scrise până în această fază.

Dragă blogger, dacă dorești să-l ajuți pe Radu Țuglea, ? exprimă-ți  intenția printr-un comentariu. Cu cât ne strângem mai mulți bloggeri, cu atât șansele noastre de a-l ajuta pe Radu sporesc.

Dacă un sponsor, de exemplu, dorește să doneze doar 100 de euro, vor scrie primii 6 bloggeri. La următoarea donație, vor scrie următorii 6 bloggeri și tot așa. Fiecare va scrie prin rotație. Suntem egali, ne aducem aportul în mod egal. Însă dacă sponsorul preferă anumite bloguri, îi vom respecta alegerea și ne vom „regla” între noi la următorii 100 euro donați.


Așadar, dragi bloggeri, implicarea noastră face diferența!!!

Pentru donații vă rog să folosiți datele de mai jos:

Date bancare:

RO88BTRL04601201237741XX

Titular cont: Radu Țuglea

Banca Transilvania

PayPal: radu.tuglea@gmail.com

IMPORTANT: La detaliile transferului vă rog să menționați „DONAȚIE TRATAMENT CANCER” deoarece Radu este pensionat medical și nu poate să înregistreze venituri. Înregistrarea de venituri ar putea conduce la sistarea pensiei, așadar haideți să îi facem un bine, nu să-i cauzăm mai multe probleme.

Dacă doriți să le vedeți, pot trimite pe e-mail documentele medicale care atestă diagnosticul și tratamentul lui Radu, mai multe detalii găsiți și pe blogul lui Radu, în jurnalul său privind lupta cu cancerul.

Mulțumesc tuturor. Cred în succesul campaniei Donează MINIMUM 100 de euro pentru Radu Țuglea și în vindecarea lui!

Eu, Camelia, în calitate de blogger pe mypurestyle.ro, m-am înscris în campanie. Tu te-ai înscris?


You might also like

Comments (5)

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  sunt incantata de faptul ca ne-am unit atatia oameni! Mi-as dori sa facem treaba asta mai des, adica nu pe cazuri de boala (care sper sa ne fereasca), si pe alte cazuri sociale, sa le zicem.Am putea schimba ceva.

  Camelia 6 ani ago Reply

  Da!
  E minunat sa iti dai seama ca mai exista oameni cu suflet atat de frumos! Pe mine ma incurajeaza incredibil de tare acest lucru!

 • Di. 6 ani ago Reply

  Ma bag si eu cu http://www.designtherapy.ro 🙂 Daca ma primiti.

  Camelia 6 ani ago Reply

  Multumim, Diana! Ai primit si email, sa verifici, te rog.

 • […] Articol scris în cadrul campaniei Donează pentru Radu […]

Leave a Reply