Do It Yourself! Diego te ajută

Când ne-am mutat în noua locuință, s-a întâmplat nu doar că am luat cu noi amintiri din vechea zonă în care ne desfășuram „mersul și venitul”, dar, de asemenea, ne-am lansat într-o mare provocare. Soțul meu și cu mine am căzut de acord, gând la gând cu bucurie, că noua minune care își anunța apariția în familie, trebuia să fie întâmpinată într-un mediu plăcut și aerisit, garnisit cu elemente care îi vor face copilăria mai distractivă și mai luminoasă. Desigur că odată pășiți pe pragul noului cămin, acesta  arăta mai degrabă ca o locuință jefuită peste noapte de toate ale sale.  Soluțiile au fost de provizorat la acel moment, însă acum am ajuns la momentul schimbărilor capitale.

Acum, însă, nu mai e la fel …

„Iubito, cred că a sosit momentul.”, îmi spune el.

„Așa este”. Am tras aer în piept și am stat puțin pe gânduri.

„Știi, de data asta ar trebui să ne gândim la ceva mai interesant. Adică, ce zic eu: putem să facem noi ceva care să ne placă și fără să apelăm la necunoscuți.”

„De când ești tu specializat în design interior?”, l-am întrebat eu.

„Nu e nevoie să fii. Mi-a venit ideea asta navigând azi pe net. Intrând pe Diego, vechiul nostru prieten, am descoperit că e mult mai ușor decât credeam.” Și a început să îmi explice…

Am decis că ar trebui să schimbăm cu prioritate vechitura de parchet, veche de 50 de ani, umflată de la atâta umezeală. Îți scârțâia așa de lugubru sub picioare, încât în unele seri te simțeai de-a dreptul ca într-o casă bântuită. La Diego am găsit un parchet  rezistent la apă, confecționat dintr-un material de vinyl de nuanţă medie cu un aspect rustic ce îi conferă o ambianță foarte plăcută și pe care am considerat-o numai bună pentru căminul nostru.

1

Cu siguranță, însă, pentru mine nu a fost suficient. Odată intrată în lumea lui Diego, am simțit să mă înfrupt din „deliciile” care îmi făceau cu ochiul pe site. M-am ținut tare pe poziție și i-am zis soțului meu că nu mă las până nu dau o altă încărcătură pereților chinuitor de terni.  Pentru dormitorul nostru am ales un tapet, Jasmine, care are un design deosebit de decorativ, cu modele moderne de liane ce creează o atmosferă romatică.

2

Nu a zis nu. A fost atât încântat după ce i-am arătat cât de bine se potrivește dormitorului nostru, încât l-am molipsit și pe el:

„Și pentru Flaviu al nostru?”, m-a întrebat el.

„Având în vedere cât de mult îi plac animalele și, mai ales, cât de mult îndrăgește jucăriile cu dinozauri, de ce să nu-i decorăm camera cu un asemenea tapet pentru copii,  numai bun pentru <<exploratori>> ca el?”

3

Nu știam ce ne mai lipsește. Cu noile modificări incluse în plan, totul părea complet. Mi-a descoperit o rândunică ce se perinda prin fața ferestrei mele. Când m-am apropiat și eu puțin, mi-am zis: „Ahaaa!  Trebuie să schimbăm neapărat și perdelele”. Am recurs la o soluție foarte cochetă și luminoasă pentru ferestrele noastre, așa cum ne doream la început. Astfel, am ales o galerie și șină pentru perdea, deloc dificil de montat. Șina se mulează discret pe tavan şi se poate ascunde cu o mască de culoare asortată. De asemenea, are în dotare accesorii speciale, cu care se pot forma chiar şi trasee curbate. Șina de tavan Korzica, cu două canale este parcă perfect concepută pentru noi.

Casa noastră avea și o curte mică, dar suficientă pentru a ne putea relaxa pe timp de vreme bună. Ne-a venit poate cea mai bună idee prin care am reușit să îmbunătățin aspectul și confortul zilelor în care ne vom petrece bucuriile însorite. Iarba artificială de exterior, de un verde atât de autentic se dovedește a fi ceea ce  numai pe lângă casele vedetelor ai putea să mai întâlnești. Și totul, atât de ieftin, la doar 14,99 RON / m2.

5

Toată această aventură ne-a prins foarte bine.  Iar Diego nu s-a oprit niciodată cu  surprizele. Pe lângă toate aceste minunății, ne oferă un card de fidelitate, așa, ca un prieten de nădejde.  Grație acestuia, beneficiem de promoţii lunare mai mult decât excepţionale și de  reduceri de până la 50%. Cine nu s-ar mai întoarce la Diego, având o așa ofertă?  De asemenea, prin intermediul acestuia beneficiem de servicii dedicate clienților Diego. Poate e greu de crezut, dar printre serviciile  deosebite și utile pe care le ni le oferă (tăiere la dimensiunile dorite, tivire gratuită , surfilare la prețuri prietenoase) se numără onoarea de a fi oaspetele lui la o ceașcă de ceafea, în compania consilierilor de vânzări (alegerea celor mai bune soluții pentru casa ta chiar îți impune uneori o ceașcă fierbinte de cafea), consiliere profesională și parcare gratuită.

Cu așa partener, l-ai lua și pe Diego la tine acasa!

You might also like

1 Comment

Leave a Reply