Din seria mici plăceri ale vieţii pentru orice femeie

12
mici placeri ale vietii

Sensibilă de la mama natură, suficient de intuitivă şi profund delicată, că aşa îi e felul, femeia adevărată ştie să se bucure de plăcerile mărunte ale vieţii. „Les petits délices de la vie„, cum ar spune francezul. Oferă-i o îmbrăţişare când s-ar aştepta mai puţin, „uită” o floare mică pe masă sau pregăteşte-i micul dejun preferat într-o dimineaţă banală şi…ai să vezi din partea ei un feedback remarcabil, de care numai ea poate fi capabilă.

Care sunt câteva dintre acele mici plăceri ale vieţii care bucură această făptură?

Iată o scurtă listă de inspiraţie feministă care te va ajuta pe tine, ca reprezentant al sexului puternic, s-o înţelegi mai bine.

Un cappuccino cremos cu inimă spumată în mijloc

Sigur te întrebi ce poate fi atât de fascinant într-o cafea cu spumă de lapte? Ei bine, femeile o ştiu şi o simt prea bine. Ţine de o anume cochetărie a fiecărei dimineţi să savureze o cafea cremoasă alături de o brioşă, în timp ce se delectează cu articole de beauty/fashion pe Unica.ro. Câteva momente liniştite de răsfăţ pe care şi le oferă dis-de-dimineaţă prefigurează, din start, o super zi. Iar o lady care se respectă mizează pe asta.

O geantă modernă

Nu ştiu dacă aţi văzut cât entuziasm apare brusc pe chipul unei femei atunci când îşi doreşte un nou accesoriu, în genul unei genţi, poşete inedite. Nici nu mai contează dacă are sau nu suficiente genţi în şifonier, important este că tot va şti să aprecieze un rucsac piele naturala în tendinţe. Dacă nu şi-l oferă ea, i-l poţi oferi tu, chiar şi aşa, fără vreo ocazie specială. Există modele atât de atractive şi de confortabile, elegante chiar, care îmbină calitativ esteticul cu practicul. Şi sunt expres concepute pentru ele, femeile dragi.

Un kit de spa mici placeri ale vietii

 

 

 

 

 

Femeile caută în permanenţă să îşi menţină pielea catifelată şi să răspândească un parfum suav în jurul lor. Este in firea lor să fie aşa şi nu e deloc ieşit din comun. Ahh, din nou cochetăria asta! Se ştie doar că adoră să facă o baie prelungită cu spumă generoasă. Tocmai de aceea, un kit de Spa, constând în nişte produse bine alese, îi vor trezi întotdeauna simţurile. Nicio femeie nu poate rezista unei spume de duş cu vanilie şi lavandă sau unei creme irezistibile de corp cu parfum de orhidee. Pe www.manier.ro poţi găsi o adevărată colecţie de cosmetice exclusiviste, de calitate, care se pot constitui în reale cadouri pentru femeia dragă. Nicio şansă să dai greş cu aşa ceva!

Ceva dulce

Câteva brioşe cu fructe de pădure, o cutie de bomboane de ciocolată sau o panna cotta pot face minuni. Iar fetele ştiu ce efect miraculos poate avea ceva dulce asupra creierului şi a întregii dispoziţii, în final. Atunci când îşi permit câteva ore de leneveală pe canapea, la un film, în pătura pufoasă şi cu ceva dulce în faţă, devin cele mai fericite fiinţe.

Kiss, kiss, kiss!

Ca sugestie, gâtul ar fi una dintre cele mai inspirate zone. Cel puţin, asta spun specialiştii. Unde mai pui că săruturile sunt printre cele mai frumoase dovezi de iubire şi, în plus, sunt nepreţuite. Nu există femeie care să nu tresară atunci când omul iubit îşi amprentează buzele pe pielea ei. Este dovedit, clinic sau ştiinţific (cum vreţi voi). Este atât de simplu şi de firesc, atât de natural s-o iubeşti şi să-i arăţi asta. Gestul tău, Mr., nu va rămâne fără reverberaţii.

Din seria mici plăceri ale vieţii în ceea ce priveşte femeia s-au scris multe şi continuă să se scrie şi mai multe. Cine a afirmat că o femeie emite mult prea multe pretenţii,  fie a dat dovadă de o judecată superficială, fie nu s-a gândit la ce trebuie. Contează să vezi dincolo de aparenţe şi să încerci acele gesturi care pot face momentele de neuitat. Simple, dar de efect. Sometimes, less is more, isn’t?

„Îţi mulţumesc că ştii când să păstrezi tăcerea. Şi când să mă ţii pur şi simplu de mână.” Helen Exley

 

Articol semnat de subsemnata, o feministă convinsă 😉

12 COMENTARII

Lasă un răspuns