Despre celulită şi eficienţa cremelor anticelulitice profesionale

crema anticelulita profesionala remary

Celulita, un subiect mult discutat şi disputat. O problemă mondială care afectează aproximativ 95% dintre femei, conform statisticilor. In saloanele de înfrumuseţare, femeile caută proceduri eficiente de diminuare măcar a celulitei, dacă nu de înlăturare definitivă a ei.

Din păcate, celulita nu dispare niciodată în proporţie de 100%. Şi deşi se poate diminua mai mult decât mulţumitor, există anumiţi factori predispozanţi care o vor face să reapară. 

Toată lumea ştie cum arată celulita. Un aspect inestetic descris sub forma de coajă de portocală. În fenomenul de producere a acesteia este implicat ţesutul adipos de sub piele alături de stratul fibros care îl separă de piele. Când apare celulita, stratul fibros este împins în jos, celulele cu grăsime urcă şi aşa rezultă acel aspect neuniform. O dată cu înaintarea în vârstă,  acumularea de kilograme şi dezechilibrele de circulaţie, celulita se amplifică

Obiceiuri bune, corp sănătos, suplu şi frumos

Cine nu este pentru prima dată pe acest blog, ştie că am o predilecţie aparte pentru tot ce înseamnă siluetă, remodelare corporală. Nu am eu celulită de stadiul 4 sau 5, însă am ceva. O ţin sub control, însă. Mai am şi predispoziţie spre îngrăşare, genetic vorbind.

Încerc să mănânc cât mai puţin procesat şi să reduc dulcele (zahărul întreţine celulita, ştiaţi?). Ah, dulcele şi carbohidraţii sunt cei mai păcătoşi!

Am o rutină de exerciţii fizice pe care mi-ar plăcea să o respect zilnic, dar…  mai sar câte o şedinţă.

Nu neglija partea exterioară!

Ce mănânci, ce bei, cât mănânci, cât dormi şi cât te stresezi este fundamental când vorbim de sănătate şi frumuseţe. Acestea au prioritate. Pe urmă, exteriorul. Însă dau importanţă corpului, pielii în sine, şi la exterior. Aş minţi să spun că îmi exfoliez zilnic pielea la duş. Nu o fac, nu am nici timp/chef, nu este nici necesar atât de des. Însă, măcar o dată pe săptămână trebuie să se întâmple şi asta. Cel mai la îndemână scrub îmi este acela pe care îl prepar acasă: zaţul de la cafea + o linguriţă de ulei de măsline extravirgin (sau de cocos, clarificat înainte). Masez cu acest amestec zonele predilecte (coapse, şolduri, abdomen). 

Produsele profesionale de remodelare corporală de la Remary

Recent, în colecţia de produse pentru frumuseţea corpului, mi-au intrat două cremă. Brand Remary. Este vorba despre creme profesionale utilizate în saloanele de remodelare corporală pentru tratarea celulitei.

Crema termoactivă anticelulitică profesională

Acest produs are ca ţintă inesteticele blocuri de celulită pe care îşi propune să le discloce. Este o formulă concentrată, un cocktail pe bază de plante cu acţiune dovedită împotriva celulitei.

Complexul Pro Active Remary duce la o uşoară încălzire a zonei, deci are un efect termic. Datorită acestui efect, permeabilitatea este multe mai mare, iar substanţele active intră uşor în piele.

Ingredientele active din crema termoactivă anticelulitică sunt:

 • alga marină brună
 • alge marine de stâncă
 • iedera
 • coada calului
 • sunătoarea
 • extractul din frunză de viţă de vie
 • păpădia

Crema acţionează în 3 etape:

Prima etapă presupune efectul termic de încălzire care intensifică arderile celulelor grase

A doua etapă, drenajul, care stimulează eliminarea toxinelor şi a apei din organism.

A treia etapă, de prevenire a formării de noi celule adipoase.

Textura este una uşor lipicioasă, nu îţi permite sa te încarci cu mult produs. Mirosul este… plăcut, foarte uşor mentolat. Îţi e mai mare dragul s-o foloseşti. Chiar dacă veţi spune, poate, că mirosul nu contează atât de mult, să ştiţi că nu e chiar aşa. La nivel psihologic, are importanţă şi acest aspect, credeţi-mă. Cu atât mai mult cu cât un produs anticelulitic de acest gen trebuie folosit constant, cu rigurozitate. Crema aceasta se aplică zilnic pe zonele cu probleme printr-un masaj cât de cât energic. Vrem să aibă efect, nu? Atunci e de muncit puţin.

Deşi o folosesc doar de câteva zile, îmi doresc să mă ţin de obicei. Pielea rămâne catifelată, hidratată şi deloc unsă. 

Crema profesională pentru slăbit cu alge

Aşa cum îi spune şi numele, produsul are ca scop reducerea circumferinţei corporale, arderea grăsimilor şi detoxifierea organismului. Orice asemenea produs de slăbire localizată va avea impact şi asupra celulitei şi a calităţii pielii. 

Crema cu alge, uleiuri esenţiale ajută la eliminarea lichidelor şi a toxinelor prin îmbunătăţirea circulaţiei limfatice şi a sângelui.

Se foloseşte zilnic, prin masaj, în zona taliei, coapselor, şoldurilor. Cu o dietă echilibrată, fără excese şi un pic de mişcare, adipocitele îşi reduc treptat volumul. Dimensiunile din zona abdomenului şi a fundului se diminuează. În plus, datorită substanţelor active din algele marine se  reglează şi metabolismul la nivel celular.Adevărul despre slăbit

Adevărul este că celulele grase sunt capabile să elibereze conținutul lor. Este vorba despre eliberarea lichidului rancid, acizilor de grăsime toxici și despre distrugerea sănătății prin oprirea arderii grăsimilor. Toate acestea rezultă într-un corp disgrațios și o piele cu aspect nesănătos. Mai pe scurt, oamenii de știință cred că celulele grase se comporta ca niste bule ce stochează grăsimea.

Cercetările actuale au arătat că celulele grase ”comunică”, sincronizându-și timpul de eliberare a grăsimii. Când aceste celule primesc semnalul să elibereze grăsimea, acestea își slăbesc pereții, eliberând conținutul.

glemis.ro

Ingredientele active din crema profesională pentru slăbit din alge sunt:

 • algele marine brune
 • ceara de albine
 • unt de Shea
 • iedera
 • uleiul de măsline
 • extract din castan sălbatic
 • coada calului

Este o cremă cu o textură mai fluidă şi mai pufoasă decât cea prezentată anterior. Mirosul de iederă şi alge se simte bine. Pătrunde în piele relativ repede, ceea ce nu înseamnă că trebuie insistat mai puţin cu masajul. Masajul contribuie mult la îmbunătăţirea aspectului pielii, iar dacă mai ai şi un produs calitativ, rezultatele apar garantat.

Indiferent de cât de scumpă ar fi o cremă sau un tratament la un salon de remodelare corporală, este necesar ca, pentru a avea rezultatele visate, să vă aduceţi aportul personal. Aport personal înseamnă grijă la calitatea şi cantitatea mâncării, mişcare şi odihnă. Toate cumulate duc la acel corp frumos şi atrăgător cu o piele plină de vitalitate pentru mulţi ani la rând.

You might also like

1 Comment

 • Cristina Dragomir 5 ani ago Reply

  este unul dintre cele mai complete review-uri pe care le-am citit la aceste produse. Intrebarea mea este, ca ziceai ca sunt lipicioase, tu le aplici dupa dus si nu ramane pielea lipicioasa mai departe, sa simti hainele lipite de tine? Sau dispare senzatia dupa cateva minute?

Leave a Reply