Despre acidul hialuronic și un produs de top – Vichy minéral 89

acid hialuronic ser vichy minéral 89

ACIDUL HIALURONIC ȘI REVIEW VICHY MINÉRAL 89

Următorul nivel de îngrijire pentru femeile +30

Despre acidul hialuronic în corp

Încă mă uimesc de una singură că nu știu când am făcut saltul în timp. Parcă mai ieri mă extaziam cu rujul mamei în oglindă, iar astăzi caut suplimente de sprijin care să mă mențină tânără și frumoasă pentru cât mai mult timp :-)) (glumesc).

Științific sau mai puțin științific, voi știți ce este această substanță și care este rolul ei?

CE? Descoperit în 1934, acidul hialuronic este o substanță alcătuită preponderent din zaharuri.

UNDE? Este produsă în mod natural de corp și se găsește în țesutul conjunctiv al organismului și în piele. Pielea conține aproximativ 50% din această substanță.

ROL? Rolul esențial este de a menține hidratarea la nivelul pielii.

Alte FUNCȚII în organism:

  • stimulează producția de colagen
  • crește rezistența și elasticitatea pielii
  • lubrifiază articulațiile și cartilajele
  • contribuie la cicatrizarea leziunilor

Într-un corp tânăr, acid hialuronic există la discreție. După 25 de ani însă, producția de acid hialuronic în organism urmează ușor ușor o pantă descendentă. Este motivul pentru care, extracția acestei substanțe a început să aibă loc încă din anii 70. Descoperirile ulterioare și tehnologia de care ne bucurăm au dat naștere unei adevărate industrii de produse cosmetice și farmaceutice care au în centru miraculosul acid hialuronic.

Astăzi, acidul hialuronic este mai prezent ca niciodată pe piață. Există sub nenumărate forme (fiole, creme, seruri), ]n funcție de preferințe și de…buzunar. Se poate însă administra și prin metode ceva mai invazive (injecții cu efect de umplere).

Review Vichy Minéral 89

acid hialuronic, vichy mineral 89

Sunt mici, spre foarte mici, șansele să nu fi auzit despre acest produs dacă hidratarea intensă a pielii vă preocupă la modul cel mai serios posibil.

Produsul combină efectele de apă termală mineralizantă Vichy (89%) cu acidul hialuronic de origine naturală. Asocierea celor două îl face un produs extrem de bine tolerat de către toate tipurile de ten (+). Are un triplu efect dovedit: hidratare, reumplere, fortifiere.

Ca un mic inconvenient, poți avea o ușoară senzație de lipicios/ piele care strânge (-) imediat după aplicare. În câteva secunde, dispare, nu mai rămâne decât o senzație de moliciune și proaspăt.

Mod de prezentare, plusuri și minusuri Vichy Minéral 89:

Textura este de tip ser, este lejeră. Ca și mod de folosire, se dozează 2 picături pe degete și se tapotează fața și gâtul după demachiere. Intră instant în piele (+), practic pielea o absoarbe rapid fără să apuci măcar să îți dai seama.

Ca eficacitate, și-o dovedește chiar după prima aplicare. Tenul devine catifelat, pielea mai fortifiată, mult mai curată și mai strălucitoare. Nu doar că simți că îți face bine, dar îți vezi pielea cum arată dimineața sau înaintea aplicării unui machiaj. Da, își îndeplinește și rolul de bază de machiaj în mod impecabil.

  • produsul vine la sticluță (+)
  • se dozează ușor și igienic, fiind prevăzut cu un sistem pompiță (+)
  • după folosire, se acoperă cu un capac transparent (+) – riscul de contaminare este astfel redus la minim.
  • mirosul este discret, aproape inexistent, iar asta pentru că nu conține parfum (+) sau alcool.
  • ca un mic inconvenient, poți resimți o ușoară senzație de lipicios/ piele care strânge (-) imediat după aplicare. În câteva secunde, dispare, nu mai rămâne decât o senzație de moliciune și proaspăt.

Nu rețin să fi folosit până acum produse de la Vichy probabil doar ceva eșantioane de fond de ten. Iar asta deși brandul este unul destul de apreciat de femei și chiar urmăresc acest aspect. Acest ser booster facial este oficial cel dintâi produs Vichy folosit care și-a câștigat locul în rutina mea de îngrijire. Ba mai mult, este primul produs cu acid hialuronic (hidratant) care mi-a intrat în colecție și pe care îl folosesc seară de seară după ce îmi curăț tenul. Îl iubesc și îl recomand din tot sufletul.

Pe Notino.ro îl poți găsi în variantele la 30 ml, 50 ml sau 75 ml.

Dar dacă vrei mai întâi să te convingi dacă merită sau nu, îți recomand sa profiți gratuit de Try it First. Cumperi produsul full size, dar soliciți și eșantionul pentru testare. Dacă nu te convinge, returnezi produsul sigilat și îți recuperezi bănuții.

Tu folosești produse de îngrijire a tenului cu acid hialuronic?

You might also like

No Comments

Leave a Reply