eLider: De toate pentru toţi în magazinul casei tale

Că femeile au shoppingul în sânge, nu mai este un secret pentru nimeni. Probabil că unii consideră că nouă ne stau ochii doar după genţi, pantofi şi rochii. Aaa, şi bijuterii. Nimic mai fals. O fi existând şi o astfel de tipologie, însă azi nu mă voi referi la aceasta. Vedeţi voi de ce.

Mie îmi cam place să cumpăr orice şi să pierd vremea prin magazine (bine, eu nu consider c-o pierd, doar soţul este de această părere). Fie magazin offline sau online, plăcerea de a căuta printre produse şi de a analiza caracteristici şi preţuri este fără margini.

În urmă cu…să tot fie 1 lună, căutam pe internet nişte informaţii despre produsele pentru bebeluşi (produse de îngrijire, scutece, de astea). Mi-am notat nişte site-uri, preţuri, iar când să termin cu astea, văd un banner care îmi atrage atenţia. Dau click, mă trimite pe un site unde citesc următoarele:

„A face curat când copiii sunt acasă este același lucru cu a mătura zăpada din fața casei când încă ninge.” (autor necunoscut)

Zâmbeam singură în faţa monitorului, în gând cu feţişoara piticului meu de 1 an care deja a început să aibă activitate intensă. Şi încă nu umblăm, abia ne-am pus să facem paşi de zor! Awww!

eLider este aici!

Curioasă din fire de tot ce descopăr, nu m-am grăbit să închid pagina pe care mă aflam şi am aruncat o ocheadă. Hmm, un site cu tot ce vrei, cum s-ar zice.  Se numeşte eLider şi poţi găsi nenumărate produse începând de la Papetărie până la Cosmetice, articole dispuse  pe categorii.

Aşadar, conştientă că nu mai e mult şi vine frigul, am fost curioasă să văd ce oferte sunt în materie de  pături, pilote s.a.m.d.

Pentru cel mic, am şi găsit o păturică extrem de drăguţă cu imprimeu tipic bebelicesc.

patura-copii

Păturica se livrează elegant, la cutie, lucru care o face o alegere inspirată chiar şi pentru un cadou. Găsiţi şi varianta pe roz, pentru fetiţe.

Dimensiuni: 100×120 cm

Sunt fană declarată pături pufoase, moi, gen cocolino fiindcă mi se par extrem de confortabile şi de plăcute. Am găsit o astfel de pătură perfectă pentru dormitorul din căminul nostru.

Material antibacterian, non-alergic, cu dimensiunile 180×240 cm. Sunt disponibile mai multe imprimeuri, dar mie acesta mi-a plăcut cel mai mult.

cocolino

Tot din categoria plăcut şi calduros, am găsit şi o pilotă întocmai pe placul meu: pilotă cu puf de gâscă. Recunosc, prefer pilotele cu umplutura naturală în detrimentul celei sintetice şi asta pentru că…sunt extrem de uşoare şi  moi,  călduroase  bineînţeles şi îşi păstrează forma în timp. Plus că, dacă nu suferi de vreo alergie, tot ce este natural înseamnă şi mai sănătos. Având un preţ mai mult decât decent, nu am stat pe gânduri şi am şi comandat pilota pe care o puteţi vedea mai jos. Abia aştept să ajungă şi să vă împărtăşesc impresiile.

pilota

Aţi intrat pe eLider.ro? Sunt curioasă, voi ce aţi găsit frumos pe acest magazin online cu de toate?

You might also like

No Comments

Leave a Reply