De 1 iunie, Centrul Comercial Auchan Baia Mare promite o doză maximă de distracţie

Dragă copilărie, nu ştiu dacă te-am privit vreodată cu la fel de multă recunoştinţă ca astăzi. Cu recunoştinţă, cu dor şi nostalgie în suflet. Ai fost şi vei rămâne, fără niciun dubiu, cea mai dulce bucată din tortul ăsta numit…viaţă. Dar azi parcă eşti mai dulce ca nicicând. Te privesc zilnic prin ochii făpturii mele de 2 ani şi ceva… aproape 3. Şi realizez cât de fericită şi de fără griji am putut să fiu la vremea aceea, demult.

Copilăria este o boală de care scapi pe măsură ce crești. – William Golding

Doar că, atunci când ai copii, Întotdeauna este despre copilărie. Trebuie să fie aşa, este în firescul lucrurilor. Casa este plină de zumzete poznaşe, iar joaca încontinuu, până la epuizare, este la ordinea zilei. Ne jucăm până cădem laţi. Şi încă am mai vrea, dar parcă prea ne scârţâie toate încheieturile… unora dintre noi.

Centrul Comercial Auchan celebrează copilăria cu daruri, jocuri şi multă distracţie

…şi mâine e 1 iunie! Ziua în care se cuvine să celebrăm copilăria sub toate formele ei. Cei mari sunt sfătuiţi să îşi pună deoparte puţină energie şi pentru mâine. Vor avea nevoie de ea pentru a ţine sus ştacheta. Că doar, o dată-n an este Ziua Copilului, nu?

…e cu spectacol şi voie-bună

Centrul Comercial Auchan Baia Mare le promite micuţilor o zi pe cinste. De 1 iunie copiii vor avea parte de un program super-încărcat cu activităţi creative şi recreative totodată. Părinţii se vor destinde alături de cei mici şi împreună vom sărbători bucuria copilăriei.

Evenimentele desfăşurate cu prilejul zilei copilului vizează activităţi cognitive, de perspicacitate, dintre cele mai diverse, spectacole urbane etc.

Astfel, în intervalul 10:00-13:00, în incinta centrului comercial vor veni şi micii artişti de la Palatul Copiilor Baia Mare. Aceştia vor susţine spectacole de dans popular şi modern, canto. Se recomandă administrarea unei doze extinse din acest tratament artistic. Va fi MAAXIM!

…e cu tombolă şi premii

Şi surprizele nu se încheie aici. Familiile amatoare de tech au parte şi de un joc online pe BucurieImpreuna. Acesta consta în rezolvarea unui puzzle, iar toţi cei care îl vor rezolva vor fi incluşi într-o tombolă cu premii săptămânale. Centrul comercial va oferi ca premiu 1 voucher în valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc chiar pe 1 iunie, iar a doua pe 11 iunie.

Cei mici şi cei mari se vor întrece în distracţie, asta-i clar.

Recapitulăm, da?:

Loc: Centrul Comercial Auchan Baia Mare

Orele: 10:00-13:00

Protagonişti: Palatul copiilor Baia Mare

Scenariu: Dans popular/Canto/Dans modern

Spectatori: copii, părinţi, bunici

Pentru mai multe detalii, consultaţi pagina de Facebook CentrulComercialAuchan

 

Pentru că ce le piticilor cel mai mult să facă, dacă nu să descopere lucruri noi, magice, depline!

Copilăria este ŞI despre asta: miracole, magie şi descoperiri. Să mai fim un pic copii!

La Mulţi Ani, copilărie! La Mulţi Ani, copii!

You might also like

No Comments

Leave a Reply