M-am înscris la cursuri de web design. Modul 1 de la Eurocor

Să fii autodidact poate fi chiar un lucru interesant. Când doreşti să te iniţiezi într-un anume domeniu, să studiezi în ritmul tău, din orice loc doreşti, atunci un curs prin corespondenţă poate fi o alternativă optimă. De ce nu?!

EUROCOR, cursuri prin corespondenţă, nu cred că mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Sunt cunoscuţi, cred că oricine cu acces la internet (sau fără) a auzit de ei. Eu îi „ştiu” de când eram doar o copilă. Ţin minte că, într-o zi, am solicitat  o lecţie demo dintr-un anume curs (ceva de cosmetică parcă) pe care am primit-o imediat prin e-mail. Mi s-a părut interesant, dar ce ştiam eu pe atunci de cursuri?! Însă, treaba aceasta bună cu lecţia demo gratis este valabilă şi astăzi. Pentru că te ajută să-ţi dai seama dacă respectivul curs ar fi sau nu pe placul tău (asta înainte de a da banii).

Acum, la ani lumină distanţă de copilărie (glumesc), m-am decis să spicuiesc cât mai mult din marele domeniu Web Design. Prin urmare, din oferta de cursuri de pe site, am ales  Design si programare Web.

cursuri de web design de la Eurocor

De când cu blogul, sunt  tentată tot mai des să „meşteresc” eu singură la aspectul site-ului (şi nu numai la aspect). Când vrei s-o faci fără marele risc de a buli tot, e nevoie de nişte noţiuni de HTML, CSS. Pe alocuri, te poţi lovi de chestii de programare. Da, e ok, pe youtube găseşti tutoriale de acest gen, dar e mai dificil să le aduni şi să sintetizezi, darămite să înţelegi nişte lucruri pur tehnice.

Pe scurt. Cursul de design şi programare web cuprinde 16 module. Eu tocmai am primit modulul 1 care a venit împreună cu DVD-ul cu tutoriale. Practic, eu parcurg modulul, apoi mă loghez pe site în contul meu (folosind ca date de logare numărul de student/adresa de email), realizez tema aferentă şi, dacă e cazul, trec toate nelămuririle. Profesorul va verifica tema şi îmi va explica eventualele neclarităţi. Totul se desfăşoară acolo, pe platforma online.

Cât despre preţ, există constant reduceri la cursuri. Iar dacă alegeţi ritmul de studiu rapid, atunci se aplică şi o reducere, acum există una de 25%. În cazul meu, cursul costă momentan 73 lei/modul/lună, în loc de 97 lei.

cursuri de web design de la Eurocor

La final, după parcurgerea tuturor modulelor, Institutul Eurocor eliberează un certificat de absolvire emis împreună cu Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi recunoscut oficial în ţările semnatare ale Convenţiei de la Haga.

Vă ţin la curent pe măsură ce primesc modulele.

Până atunci, poate solicitaţi şi voi o lecţie demo, gratis. Chiar este de unde alege.

Inspiraţie vă doresc şi reţineţi asta:

O zi în care nu înveţi ceva, este o zi pierdută!

You might also like

Comments (2)

  • […] Dacă modulul 1 a fost mai mult o introducere legată de crearea website-urilor (Ce sunt website-urile şi ce este un webdesigner? Cum, când a apărut website-ul? Despre principalele limbaje de programare), modulul 2 se concentrează pe: […]

  • Antoaneta 7 ani ago Reply

    Ai mare dreptate. O zi in care nu inveti ceva este o zi pierduta. Spor la invatat!

Leave a Reply