CumparaMisim pentru un somn belissim

De ce aveți nevoie pentru a vă bucura de somnul visurilor voastre? Hai că sună bine asta, nu? somnul visurilor voastre. Da, vouă mă adresez, somnoroșilor, îndrăgostiților de pernă și de plăpumici pufoase. Vouă, celor care, dimineață de dimineață apăsați în disperare snooze-ul alarmei când care dă trezirea la 6:00, apoi la 6:10 și la 6:15 și la 6:30… Gata cu somnul, la muncă, ce e asta?

Eh, că sunt și eu în clubul ăsta: Ms. Somnoreasa autentică, recunosc. Iubesc somnul de când mă știu. Ador căldura propriului pat, moliciunea saltelei, parfumul și delicatețea lenjeriei de pat care îmi răsfață simțurile. În pat mă relaxez ca niciunde altundeva.

Și pentru că doresc să îmbrac patul în lenjerii ușoare, din materiale moi, sănătoase și plăcute la piele, sunt într-o permanentă căutare de astfel de oferte. Unde e cu lenjerii, clar este de mine. Îmi face plăcere să fac astfel de achiziții pentru locul în care petrecem, ce-i drept, o bună parte din viață. Statisticile spun că dormim cam un sfert din viață, deci… măcar să conteze în ce condiții o facem, zic.

BUMBACUL – țesătura adorată a lenjeriei de pat

Să vă spun că materialul meu preferat pentru piele este…bumbacul? Da, vă spun sincer și cu bold că așa este. Într-adevar, poate că nu are întotdeauna ținuta materialelor din fibre sintetice, însă bumbacul se încadrează în categoria celor mai populare și sănătoase țesături. Nu ezitați să vă înconjurați de astfel de materiale, naturale!

Iar dacă tot suntem la capitolul lenjerii, vreau să vă împărtășesc câteva dintre dorințele mele în acest sens. Am găsit un magazin virtual unde puteți găsi o gamă variată de seturi de lenjerii pe toate texturile și nuanțele. Și surpriză! Au aici la bumbac cât n-a văzut Parisul. Bumbac 100%, bumbac Damasc, bumbac satinat, dar și lenjerii pufoase Cocolino, de catifea, cuverturi, pilote și nu numai. Eu una am rămas impresionată, fiindcă îmi place să am de unde alege. În plus de asta, prețurile sunt cuminți.

Pentru un dormitor select, am găsit o minunăție de model cu motive în stil baroc, care pur și simplu mă încântă. Mi-ar plăcea ca soțul să mă trezească în fiecare dimineață într-un asemenea cadru de-a dreptul elegant.

lenjerie-de-pat-din-bumbac-100-cu-4-piese-super-elegant-pucioasa-de-lux-cod-bp8-1593-800x600

Un model simplu, într-o nuanță optimistă de bleu-ciel, cu motive florale, este tot ceea ce am nevoie pentru a aduce o doză sporită de optimism în dormitor. E simplă, dar se știe că lucrurile frumoase își găsesc adesea refugiu în simplitate.

bm87 - 1-800x600

O lenjerie deosebită prin cromatică; niște culori pastelate splendide care, sunt convinsă, că fac deliciul firilor romantice și visătoare, atrase de partea frumoasă a vieții. Dacă iubești florile, cu siguranță îți vei dori și acest model din bumbac poplin  (țesătură subțire de bumbac mercerizat) Alvis Salmon conceput pentru paturile matrimoniale. Somnul de frumusețe aici se face!

lenjerie-pentru-pat-matrimonial-hobby-din-bumbac-poplin-alvis-salmon-cod-hb1-2252-800x600 (1).jpg

Un model extrem de vesel, de primăvară într-o lenjerie de pat din 4 piese cu multe floricele, parcă desenate, care conferă o stare de bine și acea dorință de a trăi viața din plin. E perfectă de oferit cadou: optimism și o doză de copilărie la pachet. Nu uitați de fundiță!

S22C-116042910450_0001-800x600

Așadar, dragilor, fie că doriți o lenjerie nouă pentru voi sau să surprindeți plăcut pe cineva drag, există un loc special unde puteți selecta dintr-o paletă largă de lenjerii din bumbac 100% la preturi fara concurenta de la CumparaMisim.

Dacă selecțiile mele încă nu v-au convins, ce-ar fi să vizitați și voi site-ul lor. Imposibil să nu puneți ochii pe ceva și să nu vă achiziționați ceva frumos pentru casă. Chiar merită! Raportul calitate-preț este optim, există promptitudine la livrarea comenzii, dar și posibilitatea de retur în cazul în care nu sunteți mulțumit de produse. Spor!

Voi câtă împortanță acordați detaliilor atunci când achiziționați lenjerii de pat?

You might also like

No Comments

Leave a Reply