Cum să oferi Cadouri de crăciun prin servicii profesioniste de la notino

servicii profesioniste notino.ro

Am ajuns pe ultima sută de metri din luna cadourilor. Ați cumpărat deja darurile pentru cei dragi? Nu au mai rămas decât câteva zile până când vom așeza cadourile sub brad. La Notino.ro sună ultimul clopoțel pentru comenzile de cadouri de Crăciun.

Recunosc, decembrie se află printre lunile mele favorite. În ciuda frigului, a drumurilor multe de făcut și a tuturor pregătirilor deloc puține. Dar decembrie e despre zăpadă și cadouri. Anul acesta mă aștept doar la un fel de zăpadă virtuală, fiindcă probabil nu va ninge. Compensez prin cadouri, în schimb. Cele pe care le ofer și pe care le voi primi, la rândul meu.

Azi îți dau doar patru motive. Patru motive pentru care merită să cumperi un cadou de pe Notino. Cadouri și servicii profesioniste, parcă sună așa cum trebuie să sune, zic bine?

Livrare rapidă

Ne cam trezim în ultimul moment atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru o persoană dragă. Riscul ca darul să nu ajungă la timp constituie o problemă, nu-i așa? Ei bine, experiența mea personala cu magazinul notino.ro în materie de timp de livrare înseamnă circa 4 zile. Am plasat comenzi și în perioadele cu promoții, chiar cu transport gratuit, dar timpul de livrare nu a ajuns niciodată la o săptămână. Pentru mine contează, înseamnă că eu ca și client contez. Ceea ce e de foarte bine, nu? Pe deasupra, faptul ca pot să îmi aleg firma de curierat din cele două disponibile îl consider un bonus.

Asigurare colet

Când zic livrare sigură, nu mă refer la faptul că în timpul manipulării coletelor nu pot apărea surprize. Se poate întâmpla ca livrarea să fie una cu surprize. Însă, partea cu adevărat interesantă este că în schimbul a 3 lei îți asiguri coletul în caz de orice (rătăcire, deteriorare). Dacă se întâmplă ceva, un colet identic este trimis din nou. Treaba este absolut opțională și îți conferă o liniște, un confort. Indiferent de ce comandam, eu optam întotdeauna și pentru asigurarea coletului. De ce să riscăm, este principiul după care mă ghidez.

Ambalare în cutii cadou

Să trimiți cuiva un cadou, în manieră online, modernă, poate că nu a fost niciodată mai simplu. Îmi place posibilitatea pe care o oferă clienților, aceea de a ambala șic, de cadou, întreaga comandă sau doar o parte a acesteia. Serviciul standard costă 23 RON, dar îți ia câteva griji esențiale de pe cap. Vă dați seama care. Nu mă prea pricep la a împacheta cadouri la modul profesionist, așa că eu știu deja cum voi proceda când va fi să trimit un cadou.

Gravură pe produse

Să soliciți să gravezi numele lui sau al ei pe o sticlă de parfum…hmm, cum sună asta? I-ar topi sufletul, în mod sigur. Deja nu mai vorbim de simple produse consumabile, ci de amintiri care se vor a fi ținute la sertar. Se poate grava cu laser un mesaj special pe orice produs la dorința clientului. Poate fi pe o paletă de farduri sau pe sticla unui parfum nemuritor. Un cadou care devine unic personalizat și astfel pregătit pentru a topi inima persoanei surprinse.

Extra. În articolul anterior despre Black Friday îți spuneam și despre Try it First, un alt serviciu inedit, dar extrem de util clienților. E din povestea aia, cum facem să evităm dezamăgirile când cumpărăm un produs scump.

Tu pe care dintre serviciile notino.ro descrise pui cel mai mare preț?

Sursa foto notino.ro

You might also like

1 Comment

Leave a Reply