Cum să obţii o piele fină şi catifelată ca de Cleopatra

Unul dintre lucrurile care au consacrat-o pe Cleopatra este, bineînţeles, frumuseţea sa. O frumuseţe de care era perfect conştientă şi pe care a mizat la maxim pentru a-şi desăvârşi puterea de seducţie. Se ştie că regina Egiptului deţinea anumite trucuri de frumuseţe la care apela cu meticulozitate şi conştiinciozitate pentru a-şi menţine tinereţea pielii. Băile în lapte de măgăriţă, măştile cu argilă albă şi scrub-urile pe bază de miere şi sare de mare sunt doar câteva din secretele sale de frumuseţe. Ingredientele naturale pe care le folosea la vremea aceea pentru a avea o piele fină şi catifelată au rămas la fel de valabile şi astăzi.

În secolul XXI, unul peste măsură de urbanizat, produsele de îngrijire naturale câştigă tot mai mult teren în detrimentul cosmeticelor convenţionale. Inconvenientul constă în faptul că, nu de puţine ori, produsele din ingrediente naturale au preţuri cu mult peste cel al produselor clasice. Însă, nu în toate cazurile preţul piperat al unui produs relevă şi calitatea acestuia. După cum, la fel de bine, un preţ prietenos nu înseamnă o calitate inferioară.

În categoria de branduri cu produse naturale de îngrijire a tenului, ocupă şi Apidava un loc. Astăzi vreau să-ţi prezint două astfel de produse din portofoliul Apidava.

cum să obţii o piele fină şi catifelată, masca nutritiva si gommage apidava

Ambalate în nişte cutiuţe cochete din plastic, a câte 50 ml,  gommage-ul şi masca de faţă pe care le testez la momentul de faţă reprezintă o surpriză mai mult decât plăcută.

Gommage cu miere şi argilă 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din când în când, ideal o dată pe săptămână, orice ten are nevoie de un scrub, adică de un gommage. Rolul gommage-ului este de a înlătura ţesuturile moarte şi a elibera porii de impurităţi. Porii dilataţi şi excesul de sebum reprezintă una din condiţiile de formare a coşurilor, a punctelor negre în cazul unui ten gras. Pentru tenul gras sau mixt, gommage-ul este o necesitate.

Despre argilă se ştie că este un puternic astringent şi purifiant, întrucât absoarbe cu succes sebumul şi conferă matifiere. Mierea, în asociere cu uleiurile esenţiale din compoziţia acestui produs, hidratează şi ajută la regenerarea celulară.

Pe lângă miere şi argilă, crema de gommage de la Apidava conţine şi:

extract din sâmburi de măsline

ulei de Jojoba

ulei din sâmburi de struguri

NU conţine parabeni

Mască nutritivă de faţă – Cleopatra-

Da, cel de-al doilea produs se numeşte chiar aşa, Cleopatra. Iar asta datorită bunătăţii de ingrediente naturale care aminteşte de ritualul de frumuseţe al reginei. Folosită în mod regulat, hrăneşte şi revitalizează pielea, hidratează şi protejează epiderma, creând o barieră împotriva factorilor externi. Este un produs de întreţinere a pielii şi se aplică în strat generos pe faţă, gât şi decolteu lăsând să acţioneze timp de 10 minute.

Masca nutritivă de faţă Cleopatra conţine:

Miere

Lăptişor de matcă

Argilă

Ulei din Sâmburi de Struguri 

Vitamina E

Atât crema de gommage, cât şi masca sunt produse româneşti, cu o compoziţie fără parabeni şi au un raport calitate-preţ corect. Sunt comercializate de Apidava alături de alte apicosmetice pentru îngrijirea pielii. Buzele, pielea mâinilor, pielea subţire din jurul ochilor au nevoie de asemenea de o îngrijire specială, cu produse formulate pentru aceste zone. Căutaţi-le pe acelea care răspund nevoilor voastre şi creaţi-vă o rutină de întreţinere  simplă şi sănătoasă.  Şi nu uitaţi de regula de bază: dacă vă doriţi efecte de lungă durată, aplicaţi şi constanţă în folosirea oricărui produs.

Pentru cine încă nu crede că îngrijirea acasă se poate realiza şi la un preţ mic, poate ar trebui să înceapă de aici, dând o şansă micilor cutiuţe. Conţin doar esenţă de „aur lichid”, lăptişor de matcă, uleiuri benefice etc. a căror acţiune cumulată nu reprezintă decât o portiţă modestă înspre o piele catifelată şi strălucitoare.

Pentru mai multe informaţii direct de la sursă, vizitaţi şi pagina de Facebook Apidava.

 

 

 

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

    combinatia de miere cu argila facee foarte bine tenului gras. Nu stiam de acest gommage. Eu foloseam masca de casa din miere, argila alba si zeama de lamaie si ma ajuta sa previn aparitia cosurilor, sa le usuc pe cele aparute deja si sa vindec cicatricile ramase de la cele pe care le-am zgandarit.

Leave a Reply