Culorile anului 2016: roz-cuarț și albastru-seren

culorile anului 2016

Gata! Institutul american Pantone a decis: culorile anului 2016 sunt roz cuarţ și albastru seren (dar, a nu se înţelege că alte culori nu mai există, atâta că, în acest an, ele sunt vedetele).

culorile anului 2016

Culorile vedetă. Like or dislike?

Oricum, sinceră să fiu, nu arată deloc rău cele două. Se îmbină armonios și transmit o stare de calm și de căldură, atribute care stau și la baza deciziei reprezentanților Pantone (“împreună, cele doua culori – rozul-cuarț și albastrul-seren – dau naștere unui echilibru vizual”). Aşa că, dacă aşa s-a hotărât, să fie culorile vedetă ale anului care tocmai s-a pornit.

 

culorile anului 2016

Trebuie să recunosc că nu m-am ghidat niciodată după tendințe, după ceea ce se poartă în anul X, anotimpul Y,  ci mai degrabă după acele culori, modele care mi s-au potrivit și mi-au atras atenția în mod special.  Iar acestea consider că mi se potrivesc și da, chiar îmi plac, făcând abstracție de orice regulă sau trend.

Așadar,  anul acesta mergem pe două culori calde, pastelate, putând să le integrăm armonios atât în machiaje, vestimentație, accesorii și chiar în propriul cămin.

culorile anului 2016

 

roz cuarţ

 

culorile anului 2016

Eu zic așa: romantic…feminin…sensibil…

Ce părere aveţi despre culorile anului 2016?

You might also like

1 Comment

Leave a Reply