Povestea unor decoraţiuni interioare

decoraţiuni interioare

Oare cine nu cunoaște povestea Cenușăresei? Când tânărul și chipeșul prinț străbate lumea-n lung și lat, cu un pantof de cristal în mână, doar pentru a o găsi pe ea, fata de care se îndrăgostise iremediabil…Bineînțeles, fix ca-n povești, totul se lasă cu o nuntă de trei zile și trei nopți, urmând să trăiască fericiți până la … Stați, stați, dar totuși până la „acele adânci bătrâneți” trebuie să se mai fi întâmplat ceva între timp…! Nu sunteți curioși ce? Fanii Cenusăresei cred că da.

Povestea merge mai departe. Cenuşăreasa şi gândul la decoraţiuni interioare

Se povestește că frumoasa Cenușăreasă nu era foarte încântată de gândul că urma să se mute cu al său sortit în palatul regal, unde ar fi fost prea ruptă de lume. În plus, o asemenea viață i se părea mult prea sofisticată și inclusiv gândul că urma să aibă servitori nu o impresiona câtuși de puțin. Ca să nu mai vorbim de faptul că ar trebui să învețe o grămadă de obiceiuri complicate, inutile, pentru a nu cădea în derizoriu în fața socrilor. Prin urmare, cu blândul ei glas, îi propune soțului ei să îmbrățișeze împreună capitala României, să-și cumpere  o casă doar a lor, să aibă copii și să trăiască acolo liniștiți pân’ la adânci bătrâneți.

-Iubito, ești sigură? Tu știi bine că tot ce există acum, palatul cu toate minunățiile, grădina imensă labirintică, plus împrejurimile, toate ale noastre vor fi într-o bună zi. În plus, la palat avem lumea  la picioarele noastre.

-Știu, dragul meu prinț, știu, și totuși…parcă îmi doresc altceva. O casă cochetă (4-5 camere, nu mai mult), o grădină în care să plantez trandafiri și crini, doar noi cu noi. Iubitule, doar noi și copiii noștri! Să ne bucurăm de intimitate, de spațiul nostru și să trăim satisfacția că am clădit ceva împreună. Aș fi cea mai fericită să știu că mă înțelegi…

-Oh! Dacă nu știai deja, ți-o spun acum: Dorința ta e lege pentru mine, așa că, dacă tu asta îți dorești, vom avea casa noastră și va arăta exact așa cum ai visat. Te iubesc, prințesa mea!

Fără să mai tărăgăneze, în zilele imediat următoare tinerii îndrăgostiți au semnat contractul de vânzare-cumpărare intrând, astfel, în posesia unei vile cu etaj, de 250 mp2, cu 5 camere într-o zonă liniștită din afara Bucureștiului. Un living mai mult decât generos care dădea spre o grădină care abia aștepta să se umple de culoare. Însă, casa avea nevoie de o amenajare interioară în acord cu preferințele prințesei.  Astfel, Cenușăreasa începu să caute pe internet informații în vederea găsirii celor mai buni specialiști în ale amenajării spațiilor interioare. Căminul lor paradisiac trebuia decorat până în cele mai mici detalii.

Într-o zi…

-Uite, dragul meu, vreau să îți arăt ce am găsit! Privește ce dormitor matrimonial…! Peretele despărțitor din sticlă transparentă mi se pare o idee minunată, extrem de modernă și de incitantă. Imaginează-ți un pic.. După o baie relaxantă în lapte de capră, direct în…pat. Mi se pare atât de intim! E fabulos!

dormitor elegant

-Deși, îmi place la nebunie și acesta. Este atât de…REGAL! Ador luminozitatea dată de nuanțele aurii care contrastează minunat cu cromatica mai închisă.

dormitor

 

-Sau, privește, ce living! Dintotdeauna am iubit natura. Ador să simt lumina naturală pătrunzând în casă și învăluindu-mă de căldură!…Îmi creează o stare deosebită de bucurie imposibil de descris în cuvinte. Iar culorile  neutre, în melanj cu verdeața,  îmi bucură sufletul.

amenajare living

– Sau uite aici, ce colț minunat pentru lucru…zici că este un colț de verdeață rupt din basme. Doar pierzându-mă cu privirea în aranjamentul de frunze, ma prinde instantaneu inspirația încât îmi vine să scriu 10 romane.

amenajare natur camera

– Da, scumpa mea, trebuie să recunosc, deși nu mă pricep la din astea, arată într-un mare fel. Și… cine sunt respectivii ?

– Îți spun acum. Se numesc Art Deco Zone & Knox Design și realizează amenajări interioare la cheie. Practic, se ocupă de tot ce ține de decorațiuni interioare, de la mobilare la decorarea efectivă. Din câte am citit până acum, lumea este foarte mulțumită de serviciile lor:

recenzie facebook Knox Design

 

recenzie 2 Knox design

-Interesant… Deci, ce mai așteptăm? Hai să îi contactăm, să ne apucăm cât mai repede de treabă. Care sunt pașii ce trebuie urmați?

-Dragul meu, întâi de toate, ar fi indicat să cerem o ofertă și să le dăm niște date privind locuința noastră și despre ce anume dorim (design, stil, preferințe, anumite detalii etc). Pe baza acestor informații și a altor amănunte personale, ei vor realiza proiectul de design interior 3D. Mi se pare foarte simplu. Noi spunem ce ne dorim, specialiștii se ocupă de tot.

– Perfect. Zic hai să luăm legătura cu ei. Cu cât mai repede, cu atât demarăm mai curând. Până la urmă, te-ai decis în linii mari cam ce anume îți dorești ?

– Off, este atât de dificil! Și știi de ce? Fiindcă am atâtea idei în cap, totul e haotic. Mă gândesc să mergem pe ceva cât mai spre natural, dar totuși cu finisaje atent dispuse, ceva vintage, și totuși modern, nişte detalii de efect. Dacă s-ar putea, aș aduce pădurea și soarele și lanul cu maci direct aici. 🙂 Oricum, visez la spații degajate și la lumină, multă lumină solară, nuanțe calde și în ton cu natura (verde, pământiu, orange, bej, galben). Vom avea copii, îmi doresc să se simtă minunat și să se dezvolte armonios aici. Fiecare colțișor din casă vreau să spună o poveste. Dar mai bine să lăsăm specialiştii în decoraţiuni interioare să ne dea cele mai bune sugestii.

-Prințesa mea, le luăm pe rând și, cu siguranță, nu are cum să iasă prost. Până atunci, am eu așa un presentiment pozitiv că ne vom înțelege de minune cu Art Deco Zone&Knox Design și că rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

-Te iubesc, dragul meu! Îți mulțumesc că ai încredere în mine! Abia aștept. Abia aștept să ne trăim propria poveste aici, în ceea ce va deveni oaza noastră de liniște, culoare și bun-gust.

logo Knox design

„Alo! Art Deco Zone? Bună ziua. Aici, prințul, prințul din povești. Iubita mea soție, Cenușăreasa, își dorește o casă cum n-a văzut împărăția. Când credeți că ne-am putea întâlni pentru nişte oferte de decoraţiuni interioare?”

😉

***

The End

 

Citeşte şi: Anina Hirsch. O altfel de Cenuşăreasa

You might also like

Comments (12)

 • Claudia Dumitrescu 8 ani ago Reply

  O descriere frumoasa transpusa intr o poveste deosebita 🙂 🙂 si intr adevar amenajarile sunt deosebite si cu gust fin :*

  camelia lavy 8 ani ago Reply

  Claudia, îți dorești să fii și tu o Cenușăreasă modernă?! 😀

 • Andree 8 ani ago Reply

  Wow cat de interesant! Pozele m-au convins, chiar ca rezultatele sunt superbe !

  camelia lavy 8 ani ago Reply

  🙂
  De la profesioniști, rezultatele doar superbe pot să fie!

 • Monica Gheorghe 8 ani ago Reply

  Wow..decoruri minunate! Sunt impresionata de ceea ce am vazut!

  camelia lavy 8 ani ago Reply

  😉
  Așa este, imposibil să nu atragă privirea.

 • Cristina Barbieru 8 ani ago Reply

  Frumos articolul!
  Al doilea dormitor imi place la nebunieeee!!!

 • Rednic Cornel 8 ani ago Reply

  Nu știu ce este mai captivat din tot articolul: să fie superbele amenajări interioare sau povestea absolut inedită? M-a surprins modul în care ai reușit să integrezi subiectul articolului în basmul „Cenușăreasa” (sau viceversa 😀 ). Nicio frază din povestea ta nu e lasată la voia întâmplării, iar dialogul dintre prinț și Cenușăreasă împletește cu elementele de modernitate o lectură nu doar coerentă ca sens și structură, dar una de-a dreptul amuzantă și plină de savoare. Felicitări pentru articol și ține-o tot așa!

 • luminita11 8 ani ago Reply

  Iata ca citind aceasta frumoasa prezentare…am gasit exact ce imi trebuie!
  Art Deco Zone & Knox Design

 • Urse Cristina Elena 8 ani ago Reply

  O poveste frumoasa care m-a facut curioasa de aceasta firma.Dormitorul regal,este,intra-adevar…de vis…

 • celinna1 8 ani ago Reply

  Superb articol,imi place mult ,cine nu si-ar dori profesionalism si calitate,rezultate bune.

 • […] Citeşte şi: Povestea unor decoraţiuni interioare. Art Deco Zone & Knox Design […]

Leave a Reply