Crema antirid – ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a netezi ridurile profunde?

crema antirid gercossen

Dacă până la o anumită vârstă ne putem bucura din plin de o piele frumoasă și sănătoasă, odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă aceasta începe să-și piardă elasticitatea, fapt care conduce la apariția ridurilor.

În primă fază, orice femeie se confruntă cu ridurile de expresie – acele linii fine apărute, de obicei, în jurul ochilor și a gurii, ca urmare a mimicii pe care o avem -. Cu timpul, însă, aceste riduri de expresie se transformă în riduri profunde, iar încercarea de a le combate se transformă într-o adevărată luptă.

De ce, în unele cazuri, combaterea ridurilor feței poate fi o mare bătaie de cap?

Ei bine, nu este tocmai ușor să identifici acea cremă potrivită tipului tău de ten și care să aibă cu adevărat efecte vizibile, îmbunătățind aspectul pielii și conferindu-i acesteia elasticitatea de care are nevoie.

De aceea, alegerea cremei antirid trebuie făcută cu foarte mare atenție, ținând cont de câteva reguli privind întrunirea condițiilor necesare pentru a acoperi toate nevoile pe care tenul le are.

Așadar, atunci când vrei să găsești cea mai bună cremă de față pentru riduri, ține cont de următoarele aspecte:

  • Indiferent de tipul tău de ten, crema antiaging trebuie să conțină factor de protecție solară

Expunerea la soare și la razele ultraviolete reprezintă unul dintre cei mai importanți factori care conduc la îmbătrânirea pielii.

Mai mult decât atât, în afara aspectului inestetic pe care razele UV îl pot conferi feței noastre, trebuie luat în calcul și riscul asupra sănătății pe care îl presupune expunerea neprotejată la utraviolete. Posibilitățile crescute de a face cancer de piele nu sunt deloc de neglijat, și nici adâncirea ridurilor nu este tocmai îmbucurătoare.

Cu toate acestea, însă, foarte multe femei încă ignoră importanța protejării pielii împotriva razelor UV pe tot parcursul anului, considerând că este vorba despre o măsură necesară doar în timpul verii. Astfel, se expun unor riscuri prea mari, chiar dacă felul în care ar putea evita un asemenea pericol presupune un efort minim.

Așadar, atunci când cauți o cremă antirid, nu mai ignora importanța protejării pielii de razele UV și asigură-te că produsul pe care îl alegi conține factor de protecție solară.

  • Ingredientele care asigură regenerarea țesuturilor – obligatorii pentru estomparea ridurilor

Pentru a putea lupta eficient împotriva ridurilor, pielea are nevoie de antioxidanți, de vitamine și de minerale care să-i ofere o îngrijire completă și să o ajute să facă față tuturor factorilor interni și externi care, în mod normal, contribuie la îmbătrânirea ei.

Astfel, țesuturile au nevoie în mod constant de regenerare și hidratare, iar cele mai eficiente ingrediente care îți pot ajuta pielea în acest sens sunt vitaminele A, C și E, precum și coenzima Q10, celebră deja pentru miracolele pe care le face asupra tenului.

Nici acidul hialuronic sau colagenul nu sunt de ignorat, eficacitatea lor fiind dovedită clinic asupra estompării chiar și a celor mai profunde dintre riduri.

Așadar, o cremă bună pentru ridurile feței trebuie să conțină cât mai multe dintre aceste ingrediente.

Acest articol este un Guest-Post

Sursa foto: shutterstock.com

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply