Costurile instalării unui tavan extensibil, pe înţelesul tuturor

tavan extensibil

De foarte multe ori, domeniul construcțiilor (și, în special, cel al amenajărilor interioare) este privit cu un mare scepticism în ceea ce privește costurile. Clienții, fie persoane fizice ori administratori de diverse afaceri, nu înțeleg cum materia primă, manopera, măsurătorile, proiectarea sau estimarea nu formează un cost unitar.

Cum se ajunge ca, foarte des, să plătești mai mult decât ți s-a spus că trebuie să plătești pentru o anumită lucrare?

Cum se întâmplă ca meșterii sau companiile specializate pe anumite tipuri de decorațiuni să nu îți poată da un preț exact?

Care este prețul corect pentru un anumit serviciu sau o lucrare?

Care este media pieței din România pentru anumite lucrări de finisare sau renovare?

Totuși, cu puțină atenție, cu o comunicare corectă (de ambele părți) și cu suficientă răbdare, cu încredere, se poate ajunge la rezultate optime, într-un buget rezonabil și într-un interval de timp satisfăcător.

Este și cazul tavanelor extensibile, tot mai apreciate și solicitate de către români. Grație avantajelor multiple ale acestui tip de tavane, se pot obține rezultate vizuale extraordinare și o durată de viață incredibilă.

Să reamintim, pe scurt, câteva dintre aceste beneficii:

● Instalare rapidă, curată și ușoară

● Rezistență la umezeală și foc

● Reciblabil

● Durată de viață de peste 50 de ani

● Garanție de 10 ani

● Greutate foarte scăzută

● Igienic

● Non-toxic

● Permite acoperirea oricăror defecte de construcție și oricăror elemente ale instalațiilor

● Un tavan extensibil poate încorpora corpuri de iluminat sau este adaptat pentru a crea corpuri de iluminat 3D, complexe, de orice mărime

La Vipcasa.ro, prețul unui tavan extensibil se calculează la metru pătrat. Acesta variază în funcție de mai mulți factori, precum:

  • textura tavanului (lucios, mat, translucid, personalizat)
  • compexitatea lucrării (zone curbate, linii, forme 3D, înălțimea de lucru, tipul și suprafața de lucru)
  • suprafața totală a tavanului extensibil ce va fi realizat și montat.

Astfel, un preț estimativ de calcul pentru tavan extensibil este de 15 euro/m2 pentru tavanul lucios sau 24 euro/m2 pentru tavanul personalizat cu toate materialele și manoperă inclusă.

Pentru a obține o reducere personalizată, va propunem să vă programați la o măsurătoare și o consultație gratis, direct pe www.vipcasa.ro!

tavan extensibil

Tavan imprimat natură, cer

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

    arata bine tavanele astea extensibile, zau. N-am vazut pe nicaieri pana acum. Poate si pentru ca sunt ceva mai scumpe, dar pentru cine are banii necesari, eu zic ca merita investitia.

Leave a Reply