Cosmetice pentru ten cu celule stem vegetale

Cosmetice pentru ten cu celule stem vegetale

De aproximativ o lună de zile, în rutina de îngrijire a pielii şi-au făcut loc 3 produse. Până acum câteva săptămâni nu auzisem despre GreenLab Cosmetics, mai exact despre produsele comercializate sub acest brand. Este vorba despre nişte cosmetice pentru ten cu celule stem vegetale.

Aşadar, vorbim despre îngrijirea feţei, repararea, hrănirea şi hidratarea pielii prin prisma a 3 produse pe care le-am testat (pe propria piele, fireşte) şi de care sunt încântată.

Probabil că nici nu voi nu ştiţi cine sunt GreenLab. Ei bine, GreenLab Cosmetics este o companie cu sediul în Timişoara care a scos pe piaţă nici mai mult, nici mai puţin decât 3 produse cosmetice naturale concepute încât să răspundă nevoilor dermatologice.

Le voi lua pe rând şi voi menţiona la fiecare dintre acestea ce anume ar trebui să ştiţi:

LAPTE DEMACHIANT

Serile mele se încheiau cu el, dimineaţa începea cu el. Să fiu sinceră, de mult nu mai testasem un demachiant sub o asemenea formă, creamy aş zice.  Asta pentru că obiceiurile mele privind demachierea au inclus mai degrabă apa micelară sau apa şi săpunul (săpun special pentru ten cu probleme).

 • este adresat tuturor tipurilor de ten

Eu am un ten mixt, îmi era teamă să nu lase peliculă unsuroasă, să nu provoace secreţia a şi mai mult sebum. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ceea ce m-a cucerit a fost că efectiv rămâneam cu acea senzaţie de ten curat, catifelat. Se simţea şi vedea cu ochiul liber. Nu-mi doresc mai mult de la un demachiant.

 • o textură uşoară, fină, catifelată, exact ca o cremă nu foarte lichidă

Textura a fost o surpriză pentru mine, mă aşteptam să curgă, să fie oricum ceva mai lichid, dar nu, produsul e relativ dens. Tehnica mea: servindu-mă de pompiţa dozatoare lăsam să iasă pe două degete atâta cât îmi doream din produs. Apoi, distribuiam produsul pe toată faţa, inclusiv pe gât, masam puţin. La final, cu ajutorul unei dischete demachiante ştergeam uşor. Chiar dacă tehnica de pe spatele flaconului, cea clasică, recomandă aplicarea de produs pe o dischetă şi ulterior curăţarea feţei.

 • înlătură machiajul rezistent la apă

Atunci când trebuia să curăţ de pe faţă un machiaj rezistent la apă simţeam nevoia să adaug ceva mai mult produs. Am zis că nu are sens să pun atâta. Şi atunci am preferat ca iniţial să mă spăl superficial cu apă/săpun, iar abia pe urmă să folosesc laptele demachiant. Aşa m-am simţit eu mai confortabil. În plus, pentru zona ochilor am folosit demachiantul lichid special pe care-l folosesc eu în general şi care înlătură mascara rezistentă la apă din două mişcări.

 • contribuie la catifelarea şi netezirea tenului

Aici ofer, fără niciun preget, 5*. Rar mi-a fost dat să folosesc un demachiant (indiferent sub ce formă se prezenta) care să lase în urmă o asemenea senzaţie de catifelare şi hidratare ca acesta. Puteam să şi renunţ la a mai aplica crema de noapte, într-atât de hidratată îmi simţeam pielea. Curată şi hidratată, nicidecum unsuroasă.

Printre ingredientele care intră în compoziţia laptelui demachiant Pure Stem se numără:

ulei din samburi de struguri

alantoină

Unt de cacao

Unt de shea

Vitamina E

Cantitate:

150 ml

Preţ:

26.00 lei

CREMA DE ZI

HIDRATANTĂ ŞI REVITALIZANTĂ

 

 

CREMA DE NOAPTE

NUTRITIVĂ ŞI REPARATOARE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambele tipuri în ambalaje de tip flacon, simple, dar elegante, aproape identice, ar fi uşor de confundat la o primă vedere. Diferă, fireşte, denumirea (zi/noapte), culoarea celor două zone rectangulare din partea de jos şi motivul (soare respectiv lună) din stânga sus.

CREMA DE ZI 

 • are acţiune anti-îmbătrânire şi factor de protecţie 15
 • prin efectul antioxidant, stimulează şi vitalizează longevitatea celulelor stem din piele
 • utilizată în mod regulat, contribuie la un ten luminos, tonifiat, întinerit

CREMA DE NOAPTE

 • stimulează procesele de restructurare a pielii şi protejează împotriva radicalilor liberi
 • efect reparator asupra pielii şi de refacere a celulelor stem epidermice
 • estompează ridurile şi hidratează, lăsând pielea catifelată

Efectele pozitive asupra pielii ale celor două creme le-am simţit venind unul în completarea celuilalt. Chiar dacă şi la nivel de ingrediente seamănă foarte bine, n-aş putea folosi crema de zi în locul celei de noapte şi invers. Asta dacă v-aţi fi pus o asemenea întrebare în acest timp. O dată pentru că noaptea nu am nevoie de SPF. Şi pe urmă fiindcă sunt convinsă că fiecare dintre ingrediente este dozat în mod diferit la fiecare dintre ele.

Cât priveşte modul de folosire, cremele se aplică dimineaţa, respectiv seara, imediat după momentul de demachiere.

Să vedem care sunt punctele în comun ale celor două:

Lista ingredientelor include, în ambele cazuri:

PhytoCellTec ™ Alp Rose

Resveratrol Ulei din samburi de struguri

Alantoina

Vitamina E

SPF15 (crema de zi)

principii active testate clinic!!!

 

Un lucru util de ştiut cu privire la modul în care sunt ambalate. Şi anume faptul că au protecţie garantată graţie sistemului AirLess, o tehnică inedită de condiţionare în vid, lucru care îmi garantează o calitate nealterată a ingredientelor, a principiilor active.

Cantitate:

50 ml

Preţ:

49.00 respectiv 48.00 lei

Şi pentru că am vrut să las pe final un alt aspect, unul important, pentru care merită să le acordaţi o şansă, aflaţi că niciunul dintre cele trei produse Pure Stem by GreenLab Cosmetics NU CONŢINE: materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi si parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

green lab

Voi aţi auzit de GreenLab Cosmetics?

Aţi mai folosit cosmetice pentru ten cu celule stem vegetale?

Dacă încă nu, vă recomand cu drag să faceţi cunoştinţă cu produsele lor. Merită. Şi pe deasupra sunt româneşti.

23 thoughts on “Cosmetice pentru ten cu celule stem vegetale

 1. Sa stii ca eu eram foarte reticenta cand le-am primit. Nu mai folosisem de mult demachiant, preferand apa micelara pentru ca pe tenul meu gras mai toate demachientele lasau urme grase la greu. Minunea asta, ca altfel nu stiu cum sa-i spun, este cu totul altfel. Și cremele se absorb misto si rapid in piele, nu raman cu pielea grasa si nici dimineata, cand ma spal pe fata, nu simt ca am ulei pe piele.

 2. Mi-am dorit atat de mult sa testez produsele lor si cand am ajuns in posesia lor am fost tare fericita. Pana cand, le-am pus frumusel la treaba si ce crezi?! Am facut o alergie de toata frumusetea, pe care am tratat-o timp de o saptamana si inca nu s-a trecut de tot.
  Nu stiu de ce, probabil sunt alergica la unul din ingrediente si imi pare tare rau, caci dupa aplicare imi placea ca tenul meu este hidratat si foarte fin.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: