Colecţia de insecticide Sano: pentru o vară fără insecte în casă

De când am rămas fără plase la ferestre, natura pare să-şi cam facă de cap. Nu că nu am iubi noi natura,…doar că, odată cu venirea sezonului cald, au apărut şi micile neplăceri. Mă refer la acele mici creaturi, insectele. Nu cred că ar ţine ele neapărat să ne invadeze spaţiul personal, dar se întâmplă. De cele mai multe ori fără voia lor.

Sufăr de o oarecare entomofobie. Spun oarecare dat fiind că fluturii aceia coloraţi şi buburuzele îmi plac nespus. În schimb, ţânţari, muştel, molii, insecte târâtoare mă deranjează să le ştiu în mediul meu. Ţânţarii nu doar că îţi compromit noaptea prin bâzâit şi înţepături, dar reprezintă şi un potenţial pericol pentru sănătatea omului (pot cauza alergii, inflamaţii ale pielii sau chiar transmite boli dintre cele mai grave). Muştele sunt purtătoare de microbi şi bacterii periculoare. Cât despre celebrii gândaci de bucătărie, chiar aşa, cine îi suportă?

Astăzi vă prezint o gamă completă de insecticide eficiente care vin în întâmpinarea tuturor celor care vor o casă neprimitoare … pentru insecte, fie ele zburătoare sau târâtoare.

Insecticide Sano pentru insecte târâtoare şi zburătoare

Sano K-300+

Extermină insectele și previne apariția lor!

Conține o formulă puternică pentru tratamentul preventiv și periodic împotriva insectelor. Distruge efectiv toate insectele care se târăsc, în special gândacii. Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsecții.

Pulverizați în dulapurile din bucătărie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete, în spatele și sub frigider, în coș și în jurul coșului de gunoi, în crăpături și colțuri, în jurul ușilor și ferestrelor. Pulverizați direct pe insecte pentru a le distruge instant. Repetați tratamentul la fiecare 1-2 luni sau când apar insecte.

Disponibil în recipient spray de 400ml și 630ml.

Sano K-600+

Elimină muștele, țânțarii, moliile dar și alte insecte târâtoare!

O formulă de insecticid „uscat”, cu un parfum plăcut.

Poate fi pulverizat direct pe haine, pături și articole ce nu pot fi spălate, precum tapiserii sau cărți. Nu pătează și nici nu lasă urme pe suprafața tratată. Conține o concentrație ridicată de ingredienți activi cu grad scăzut de toxicitate: Neo-Pynamin – care paralizează instantaneu insectele și Sumitrin – care le omoară rapid. K-600+ poate fi folosit și în cameră, împotriva gândacului de argint și a acarienilor care se ascund în covoare și carpete.

Disponibil în recipient Spray 500ml.

 

Sano K-2000 Insecticid micro-capsular

Distruge gândacii de bucătărie, puricii, căpușele, precum și alte insecte târâtoare.

Substanța activă este încapsulată în corpusculi, pentru o eliberare graduală pe suprafața tratată. Nu omoară instant insectele. Produsul este transportat de insecte în cuib / mușuroi, unde omoară întreaga familie. Repetați tratamentul la 10 zile, pentru a distruge noile generații. Nu pătează covoarele sau tapiseria. Este recomandat pentru uzul în locuințe, curți, grădini, depozite, camerele copiilor, grădinițe, bucătării, restaurante, etc. Efectul rămâne pentru câteva luni bune.

Disponibil în recipient de 750 ml cu pulverizator.

 

Sano Floor Plus

Îndepărtează Gândacii

Detergent pentru spălarea pardoselei cu propietatea de alungare a gândacilor – Nu conține pesticide! Conține o esență de parfum foarte puternică ce ține la distanţă găndacii de bucătărie. Răspândește un parfum de lămâie.

Disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml.

SANO K-Universal 2 în 1

Elimină insectele zburătoare și târâtoare! 

2 în 1 distruge instant insectele zburătoare și târâtoare, din casă și exterior. Cu activitate nocivă îndelungată pentru insectele târâtoare. Tubul special atașat facilitează pulverizarea în locuri înguste, greu accesibile. Pulverizaţi direct în crăpături, în spaţiile de acces în casă, de-a lungul pereților şi pe muşuroaie. Când aplicați depărtaţi oamenii şi animalele de companie. Repetați procedeul atunci când este necesar.

Disponibil în recipient spray de 500ml.

 

Sano K Flying Pyrethrum

Omoară țânțarii, muștele și alte zburătoare.

Insecticid pe bază de Pyrethrum. Pulverizați direct pe insecte, în aer sau unde se așează. Vor fi doborâte instant! Se recomandă pulverizarea în jurul geamurilor, ușilor sau aerisirilor. Pyrethrum se obține din extractul de crizantemă. Ingredientele sale active se eliberează gradual la temperaturi medii și devin letale pentru insecte. Are o toxicitate scăzută pentru om și animalul de companie. Disponibil în recipient spray de 400ml.

Pentru cele mai bune rezultate: folosiți întotdeauna insecticidul adecvat insectelor care provoacă probleme, citind și respectând instrucțiunile de pe etichetă!

De unde le cumpărăm?

Sigur vă întrebaţi unde le puteţi găsi. Trebuie să ştiţi, dacă nu cumva o ştiţi deja, că produsele Sano se bucură de o răspândire largă. Le puteţi căuta la raioanele specifice din cadrul reţelelor comerciale Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman. Sunt şanse să le găsiţi şi în cadrul magazinelor tradiţionale, de cartier. Iar dacă nu, varianta online este întotdeauna la îndemână.

Pe pagina de Facebook Sano Romania puteţi afla toate noutăţile în ceea ce priveşte  întreaga gamă de produse ale acestui brand.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani …

…și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.

Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

You might also like

No Comments

Leave a Reply