Ceva mai altfel: sutienele bralette

sutienele bralette

Sutienele sunt, fără îndoială, piese de lenjerie intimă de care orice femeie are nevoie. Mai rar te lipsești de acest accesoriu, sutienul, dat fiind că scopul său este unul precis şi practic. Desigur, poți oricând să optezi pentru lipsa lui, însă acest lucru se aplică destul de rar. Şi, ţinând cont că îl porţi în fiecare zi, nu te-ai gândit vreun moment că este posibil să nu îi dai atenția necesară?

Poate că l-ai subestimat si tocmai de aceea îți limitezi opțiunile. Află că un sutien poate fi responsabil de un aspect desăvârşit sau, din contră, poate fi acel element capabil să genereze haos. Nici nu trebuie să expui prea mult, dat fiind că, prin forma sa si prin modul în care îți conturează bustul, un sutien este, categoric, o modalitate de a pune accent pe stilul feminin.

Sutienele Bralette – făcute ca să te simţi sexy

Astăzi, îţi propun câteva modele de sutiene pe care le vei găsi pe un site dedicat acestui segment. Sunt acele sutiene altfel, şi anume sutienele bralette. Moderne si atrăgătoare, iată câteva sutiene dama de la bralette.ro care te vor avantaja cu siguranță.

sutienele bralette

 • Strappy Bra

Este un sutien îmbunătățit ca aspect, care se bucură de un joc superb de linii. Pe lângă bretelele clasice, acelea care vin peste sân, sutienele bralette au şi nişte bretele ce  coboară spre abdomen. Partea și mai bună este că vine în mărimi universale, deci a fost creat să se muleze pe orice tip de siluetă. Desigur, va trebui să probezi și să observi în ce măsură îți scoate în evidența talia subțire, pentru că nu este tocmai estetic ca printre bretelele delicate ale acestui tip de sutien să se întrevadă un abdomen plin.

 •  Embroidery collection

Cu alte cuvinte, un sutien cu broderie. Da, ai auzit bine. Piesele de lenjerie intimă nu mai sunt de multă vreme simple accesorii, nişte banale piese vestimentare; au personalitate, ies în evidență și sunt atât de bine lucrate, încât a ajuns să existe o modă în rândul unor astfel de piese. Deci, fii în trend și optează pentru un sutien de la bralette.ro cu broderie. Acesta îţi va scoate și mai mult în evidența sânii, indiferent de mărimea lor.

 •  Sexy Lingerie Bralette

Ei bine, dacă intenția este să arăți sexy din toate punctele de vedere, atunci un sutien din această categorie este tot ce ai nevoie. Așadar, dantela, stilul clasic de strappy, cu bretele specifice sutienelor de tip bralette, reprezintă o combinație explozivă. Se pretează a fi purtate și de către persoane cu sâni mai generoși, pentru că are un grad de susținere mare, datorită benzii elastice și late de sub sâni.

Nu dispune de un sistem de închidere anume, ci mai degrabă se bucură de flexibilitatea pe care o oferă bretelele sale. Se mulează pe orice tip de corp și lasă la vedere un decolteu generos.

 

Ce părere ai despre sutienele bralette şi care este preferatul tău?

Descoperă mai multe stiluri pe bralette.ro

Acest articol este un guest-post

You might also like

Comments (3)

 • barbierucristina 6 ani ago Reply

  Arata foarte misto sutienele astea. Am si eu in plan sa.mi iau.

 • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

  Pentru masurile mele de neam prost sigur nu gasesc sutien din asta, dar trebuie sa recunosc ca sunt nitel invidioasa cand vad cum arata pe fetele astea din poza. Sutien Bralette zici ca se numeste? Am mai invatat ceva azi.

 • momentedeviata 6 ani ago Reply

  :-)) asta-i articol de citit de catre barbati pentru ca bugetul de cumparaturi al iubitei sa fie cat mai consistent

Leave a Reply