Cele mai dorite cadouri de frumusețe pentru femei

cadouri pentru femei

Ne apropiem vertiginos de cea mai așteptată perioadă din an: decembrie. Decembrie este luna apropierii și a timpului de calitate petrecut împreună cu cei dragi. Decembrie este despre a oferi daruri persoanelor iubite, așa că nu degeaba este supranumită și luna cadourilor.

Noi, femeile, ne bucurăm în mod special de cadouri. Nu că bărbații nu ar face-o, dar parcă entuziasmul nostru este ceva mai evident. Nu ne supărăm dacă omul iubit nu o nimerește întotdeauna cu un cadou 100% potrivit, pentru că știm rapid să compensăm inconvenientele: ne cadorisim noi însene cu ceva care să ne satisfacă pe deplin.

Notino.ro, magazinul cu notorietate și varietate în produse de beauty și de îngrijire pentru toată familia, și-a propus să ne scoată și în această perioadă din dificultatea alegerii unu cadou pentru ea.

Am creat pentru tine o selecție de câteva produse extrem de dorite de către femei.

Până la data de 28.11 INCLUSIV pe notino.ro te poți bucura de ofertele speciale Black Friday și LIVRARE GRATUITĂ

Idei de cadouri pentru ea în cea mai strălucitoare lună a anului

Parfum

Nu cred să existe o femeie care să nu iubească parfumurile, iar dacă există, cu siguranță sunt cazuri izolate. Parfumul este un cadou inspirat care poate fi oferit întotdeauna femeii dragi, mai ales atunci când știi ce anume poartă sau îi place să poarte. Poți arunca un ochi la parfumul pe care îl folosește în mod cotidian, pentru a vedea cât mai are din sticluță. Sau, dacă deții informații mai multe, poți îndrăzni cu un parfum de seară care știi sigur că i-ar surprinde-o. Esențe dulci, picante sau fresh? Ai nevoie doar de câteva detalii pentru a ști spre ce să te orientezi.

Gadget de îngrijire a corpului

Există femei extrem de familiarizate cu îngrijirea corpului în intimitatea propriei locuințe. Și nu doar că se pricep, dar dintre o vizită la salon și un spa acasă ar alege întotdeauna a doua variantă. Pentru acest tipar, oferirea unui gadget de îngrijire a corpului/tenului/feței poate fi cea mai cea opțiune. Ca variante de astfel de cadouri cele mai vânate sunt periile de curățare facială, epilatoarele IPL sau aparatele pentru stilizarea părului.

Set de machiaj

Seturile de machiaj sunt o alternativă potrivită pentru o femeie atunci când primele două variante nu se potrivesc nicicum. Însă, chiar și în acest caz trebuie să alegi în cunoștință de cauză. Nu vei oferi produse pentru machiaj unei persoane care nu obișnuiește să se machieze decât ocazional. O paletă pentru machiajul complet al feței, în nuanțe sidefate (de zi), mate sau pentru un makeup de seară poate reprezenta cel mai frumos cadou pentru o femeie.

Cadouri de Crăciun

Dar dacă nu vrei să mergi pe un cadou sofisticat care bănuiești că nici nu s-ar potrivi 100%, poți alege din selecția de seturi cu motive de Crăciun. Nu doar că ai fi ton pe ton cu perioada care se apropie, dar femeile adoră cadourile cu tematică. Seturile cu produse de îngrijire a corpului (cremă de mâini, gel de duș etc) în ambalaje drăguțe, cu accente și culori specifice sezonului de iarnă, sunt extrem de îndrăgite de oricine.

Spor și inspirație la cumpărături!

Tu care crezi că este cadoul de frumusețe pentru femei care nu poate da greș niciodată?

You might also like

No Comments

Leave a Reply