Cea mai nouă florărie online care livrează FERICIRE

Probabil că printre darurile cele mai frumoase pe care natura ni le-a lăsat sunt florile. Să oferi un buchet de flori sau fie doar o floare este un gest pe cât de simplu, pe atât de special. Atunci când doriţi să împărtăşiţi sentimente dintre cele mai alese, florile pot juca impecabil rolul unui mesager. În lumea digitală actuală, în condiţiile unui timp limitat, aveţi astăzi acces la cea mai noua florarie online. Altfel spus, la mesagerul dumneavoastră cu rol bine definit, acela de a livra fericire oamenilor dragi.

Florarie online, livrez FERICIRE oriunde

Tot ceea ce ţine de buchete universul miraculos al florilor poate fi descoperit într-un magazin virtual de înaltă clasă, o florărie de lux care garantează livrarea de flori şi decoraţiuni florale pe întreg teritoriul României. Pentru ocazii precum, onomastică, aniversări, zile de naştere, Crăciun, Maison d’Or este opţiunea ideală de a trimite un dar deosebit, plin de prospeţime, care să fie apreciat la adevărata sa valoare. Flori online şi aranjamente florale în genul celor care pot fi comandate de aici se pretează şi pentru evenimentele marcante din viaţă – nuntă, botez – dar şi funerare sau corporate.

Aranjamente florale exclusiviste şi trandafiri nemuritori

Fie că doriţi să transmiteţi un te iubesc, te apreciez sau pur şi simplu doriţi să vă arătaţi recunoştinţa faţă de cineva, este de la sine înţeles că florile nu au voie să lipsească. Fără ele, gestul parcă nu este total însufleţit, cuvintele fiind neputincioase uneori să transmită acea emoţie desăvârşită.

Trandafiri criogenaţi (nemuritori) în diverse nuanţe, trandafiri în cutie, flori în coş, explozii de culoare în buchete spectaculoase, aranjamente pastel delicate, adică o sortimentaţie bogată care include peste 400 de produse à la Maison d’Or.

Atunci când sunteţi în faţa unei alegeri dificile, puteţi conta pe consilierea oferită de personalul specializat al magazinului. La orice produs comandat, primiţi cadou o pungă şi o felicitare.

În plus, înainte de expedierea comenzii dumneavoastră, vi se trimite o fotografia cu produsul final.

În Bucureşti, livrarea se face personal, prin intermediul curierilor proprii ai magazinului, în interval de 2 ore.

Prospeţimea florilor comandate este garantată timp de 5 zile. Acum, să comanzi buchete flori online dintr-un astfel de magazin de profil a devenit o practică tot mai des întâlnită şi la îndemâna oricui, avantajele fiind multiple.

Foarte important este faptul că, în cazul oricărei inadvertenţe sau daca, pur şi simplu, achiziţia nu vă satisface aşteptările, Maison d’or se obligă să vă restituie contravaloarea produselor comandate.

Maison d’Or – o florărie de lux

Atenţia şi grija pentru detalii, varietatea de flori proaspete, atent selecţionate, aranjamentele realizate cu stil, ireproşabile, conferă magazinului Maison d’Or titlul de florărie de lux. Profesioniştii sunt la dispoziţia clientului 24/7. Orice comandă flori online poate include, la alegerea dumneavoastră, mici detalii, precum un tort, o sticlă de vin, un pluş, în deplină concordanţă cu ocazia la care se raportează.

Când cuvintele vă sunt doar pe jumătate, florile pot vorbi de la sine…

You might also like

Comments (17)

 • Doina Racoti 6 ani ago Reply

  Vreau si eu sa trimit in Tulcea un buchet, acum de sarbatori. Exact la fix articolul tau.

 • Oana 6 ani ago Reply

  Foarte frumoase aceste aranjamente.

 • barbierucristina 6 ani ago Reply

  Aceste aranjamente arata sublim. Cu siguranta transmit cele mai frumoase si pure sentimente.

 • Luca Raluca 6 ani ago Reply

  Super fain conceptul de florarie online! Util si practic.

 • Bratu Gabriela 6 ani ago Reply

  imi place ideea de a ofeir un aranjament floarl. si faptul ca-l poti comanda asa usor e foarte avantajos!

 • mihaelanistor 6 ani ago Reply

  Cu un aranjament floral nu dai niciodata gres!

 • Superbe aranjamentele! Cred ca oricine ar fi bucuros sa primeasca un astfel de cadou, in orice perioada a anului.

 • Lamiita Petre 6 ani ago Reply

  De ceva timp ma tot uit la trandafirii aia criogenati. Mi-ar placea sa am unul. Cu asa aranjamente florale, nu ai cum sa dai gres.

 • Rodica Mihaela 6 ani ago Reply

  Cred ca o sa-mi iau si eu un trandafir din asta criogenat de ziua mea pentru ca trandafirii sunt florile mele preferate.

 • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

  trandafirii astia criogenati ii vad mai peste tot in ultima vreme si imi plac la nebunie. E de bine ca tot mai multe florarii ii adauga in portofoliu pentru noi, clientii. O sa mai scada pretul, nu? Bine, daca stai sa te gandesti, sunt scumputi, dar sunt o investitie de durata, nu ii arunci peste 3 zile.

 • Claudia Vasilache 6 ani ago Reply

  Trandafiri criogenati? Uite ca nu am auzit de asa ceva pana acum dar tare mi-ar placea si mie sa am un buchet. Oare cat tin totusi?

 • yonella 6 ani ago Reply

  Pe mine m-au cucerit cu buchetele lor sunt atat de frumoase in cat le-as lua pe toate acasa.

 • albusteluta 6 ani ago Reply

  Sunt toate buchetele de pe site extraordinare! Abia il astept pe al meu!

 • Raluca Brezniceanu 6 ani ago Reply

  Si eu vreau o portie de fericire. Sa le dai si adresa mea, daca nu o stie sigur Mosu.

 • catalina 6 ani ago Reply

  Ce buchete frumoase au. Perfecte de daruit. 🙂

 • Ramona Gheorghe 6 ani ago Reply

  Iubesc buchetele de flori de acest gen. Dau o nota de eleganta si de respect aparte

 • wow. superb. absolut superb

Leave a Reply