Ce-și mai doresc femeile

cosmetiq

Cred că noi, femeile, suntem programate genetic să ne dorim să fim FRUMOASE, atrăgătoare, seducătoare, motiv suficient de temeinic pentru a nu înceta niciodată să fim interesate de diverse produse, trucuri și modalități care pot aduce un plus aspectului nostru fizic. S-a pus de prea multe ori, și pe bună dreptate, întrebarea: „Ce-și doresc, domn’le femeile?”. Poate că nu în toate cazurile există un răspuns, însă câteva lucruri sunt clare. Păi, este simplu. Își doresc un bărbat care să le poarte în vals până în al 9-lea cer, un bărbat (preferabil, același) care să le aducă înapoi cu picioarele pe pământ; pe urmă, își doresc să mănânce toate delicioșeniile posibile fără să pună nici măcar un gram pe ele (eh, că la unele chiar funcționează); își doresc să arate întotdeauna, dar întotdeauna, de la minunat în sus. În consecință, chiar dacă, uneori, tu ca barbat, îți vine să te iei de cap în fața marelui mister (acest sublim sex slab), incapabil să-l mai poți înțelege sub vreo formă sau alta, oprește-te o clipă și gândește-te așa:

47252_393112974092036_1631682834_n

Femeile pot fi asemuite unor fluturași, de colorituri diferite, fiecare frumos în felul său și îndrăgostiți iremediabil, printre altele, de niște specii de flori pe care le caută în permanență: cosmeticele, produsele de îngrijire feminină și de machiaj care le întrețin și potențează frumusețea.

5675409a492a69bf6c65a1d09718ad58

FEMEILE ÎȘI DORESC…COSMETICE! Nu contează dacă este nevoie sa sacrifice etajera lui cu indispensabili și șosete, doar pentru a mai câștiga un loc pentru dragile de ele, produse cosmetice. Niciodată nu sunt de ajuns, întotdeauna starea de spirit înflorește când mai facem câte o achiziție în materie de cosmetice ca să nu mai vorbesc când primim asemenea cadouri, că nu ne mai încăpem în piele de fericire.

Iar asta pentru că, așa cum ziceam și la început, ne dorim să fim frumoase,  și mai frumoase chiar decât suntem deja. Iar pentru a duce la îndeplinire acest lucru, avem nevoie de produsele de îngrijire și de machiaj potrivite. Am zis! (fără drept de retractare).

În urmă cu doar câteva zile, am dat buzna într-un magazin virtual specializat pe produse de machiaj. Este vorba despre primul outlet online de cosmetice, Cosmetiq care comercializează o gamă variată de produse cosmetice aparținând unor branduri cunoscute la prețuri mai mult decât prietenoase cu buzunarul. Produsele asociate cunoscutelor branduri precum Astor, Pupa, L’Oréal, MUA, Bourjois, Urban Decay, Fraulein 38, etc. sunt achiziționate din magazinele specializate din străinătate în perioada reducerilor. Tocmai de asta, aici, pe Cosmetiq, le putem găsi la niște super prețuri. Așa că, femeie fiind și permanent îndrăgostită de minunății din sfera celor machiaj, vreau să vă arăt pe ce mi-am pus ochii de pe acest site.

Ten sub…acoperire 

revlon_combination_240

Îmi place să spun că fondul de ten este mama oricărui machiaj, așa că țin, în mod special, ca acesta să se plieze cât mai firesc peste nevoile tenului meu. Ce ziceți de un fond de ten de la Revlon-Colorstay? Rezistă 24h și are SPF15. În plus, vine tocmai din SUA. Dați rapid o căutare pe site-ul celor de la Cosmetiq pentru a-l selecta pe cel potrivit tipului și nuanței voastre de ten.

 NU cearcăne și ochi obosiți!

clinique_concealer_camouflant

Corectorul de la CLINIQUE, brand de la care nu am încercat nimic până acum, promite să trateze coșurile și petele, să estompeze roșeața și să ofere o acoperire de durată. Fără ulei și fără parfum, made in Belgium, clar mă convinge să-l trec pe wishlist.

Ten ca porțelanul

32994_32993_32992_32991_93829-2

Unul dintre produsele cheie care perfectează și fixează orice machiaj este pudra. Este indispensabilă pentru absorbi grăsimea de pe față sau pentru a da un nou suflu machiajului în sine. M-am orientat către pudra Silk Edition de la Bourjois, fabricată în Italia, cu o textură mătăsoasă și care nu acoperă porii. Pentru mine una este ideală. Vă invit și pe voi să o căutați pe cea potrivită tenului vostru!

Și o doză de NATURAL

$_35145397846556a9f361c1c67

Fiindcă sunt adepta, în special, a nuanțelor naturale, neutre, care se potrivesc pentru un machiaj de zi, mi-am pus ochii inevitabil pe paletuța cu 5 nuanțe de la NYX (5 Color Shadow). NYX, denumit așa după numele zeiței grecești care a condus noaptea, îmi este unul dintre cele mai dragi branduri tocmai datorită calității produselor (culori variate, rezistene, pigment bogat) care stau la baza machiajelor profesionale.

Privire amețitoare

beauty_full_volume_dark_kohl_mascara

Sincer, nu cred că aș putea vreodată să mă lipsesc de rimel. Rimeul reprezintă unul din produsele-cheie în cadrul oricărui machiaj. Cum ce-și doresc femeile? Gene lungi, bogate, arcuite, negre și o privire incredibil de amețitoare. Da, este posibil. Cu BOURJOIS-Beauty ‘Full Volume Mascara, într-o formulă lejeră, ușor de demachiat (uhh, ce bine!).

Buze pline și hidratate

0607845024668

Buzele nu trebuie uitate nici ele. Never! M-am oprit asupra unui creion de buze de la Nars care îndeplinește foarte bine și funcția de ruj. Mi-a plăcut rozaliul acesta extrem de dulce. Produsul este îmbogățit cu vitamina E și are o textură cremoasă, prin urmare nicio șansă să vă simțiți buzele uscate. Cu siguranță mi-l iau!

Pensule profesionale pentru un machiaj profesional

32_Pensule_Lemn_csm (1)

Tocmai pentru că am avut parte de destule experiențe mai puțin plăcute cu pensulele, încerc să mă orientez cât mai corect în alegerea acestora. Nu de alta, dar este atât de frustrant ca în plin proces de înfrumusețare să te trezești cu fire căzute pe față sau fardul să nu aibă aderența dorită. De la Fraulein38 am găsit un set de 32 de pensule profesionale, din lemn în culoare naturală, care îți vor servi în machiajul fiecărei părticele de pe față.

Pe Cosmetiq găsiți, însă, mult mai mult de atât. Dacă, de exemplu, urmează să faceți un cadou, vă puteți orienta către unul din seturile cadou.

O facilitate extrem de simpatică întâlnită pe acest site constă în posibilitatea achiziționării unui bon. Este foarte simplu sa oferiți cuiva un cadou în acest mod. Ce aveți de făcut:

-> alegeți valoarea bonului (să fie >10 RON și mai <1.500 RON);

-> scrieți un mesaj sugestiv persoanei căreia i-l oferiți;

-> alegeți modalitatea de trimitere: email sau poștă (în acest caz, completați adresa destinatarului).

Astfel, norocoasa va primi voucherul de respectiva valoare pe care, mai apoi, îl va putea valorifica pe site-ul Cosmetiq.

bon

Așadar, când vă căutați produse de machiaj sau de îngrijire  ale vreunui brand notoriu și la preț bun, când doriți să faceți un cadou sau, pur și simplu, aveți curiozitatea de a compara prețuri, nu ezitați să treceți pragul acestui beauty shop. Eu zic că mărturiile pozitive ale celor care au luat contact cu produse achiziționate de aici îl recomandă:

dddd

În plus, periodic, Cosmetiq își fidelizează clienții prin mici cadouri, reduceri la coșul de cumpărături și promoții, un motiv în plus pentru a arunca câte un ochi înspre ofertele lor.

În concluzie, vă îndemn doar atât: fiți cât de frumoase și de încrezătoare puteți voi, fiți femei cu toată responsabilitatea pe care o presupune noțiunea de femeie, precum și cu grația și sensibilitatea cu care v-a înzestrat Dumnezeu!

cosmetiq

Și rețineți aceasta: uneori, chiar și cu un strop de machiaj puteți schimba impresii, situații, stări.

Sursa foto: Citatepedia.ro, Pinterest.com, Cosmetiq.ro

You might also like

No Comments

Leave a Reply