Ce haine voi purta de Crăciun ca să fiu trendy oriunde m-aș afla

ce haine voi purta de Craciun

Îmi place să cred că de Crăciun voi arăta impecabil oriunde m-aș afla, inclusiv dacă voi rămâne acasă, în confortul propriului cămin. Tocmai de aceea, mă gândesc că achiziționarea unor rochii superbe m-ar putea ajuta să am look-ul pe care mi-l doresc atât de mult. Nu voi apela la foarte multe accesorii sau excentricități, dar voi avea grijă să îmi asortez rochiile cu o coafură şi un machiaj impecabile.

Din cauza serviciului nu mi-e tocmai la îndemână să bat mall-urile și magazinele, asta fiindcă o bună parte din timpul meu prețios rămas s-ar duce pe căutarea unor modele pe care, mari şanse, nici măcar să nu le găsesc. Consider că, în cele din urmă, cel mai bine va fi să îmi achiziționez produsele dorite online, ca să nu am parte de prea multe dureri de cap. Avantajele sunt multiple.

Ce haine voi purta de Crăciun

Am început să devin tot mai entuziasmată  de tot ceea ce ține de haine dama de la kokoa-couture.ro. Îmi plac foarte mult, şi tocmai din acest motiv îmi voi alege câteva dintre rochiile prezentate pe site. Culoarea-temă aleasă de mine pentru acest Crăciun va fi roșul, nu doar că este o culoare festivă, dar  este în același timp și extrem de atractivă din multiple puncte de vedere.

Pentru a ilustra cât mai sugestiv felul în care văd eu Crăciunul în anul acesta, am să vă enumer alegerile vestimentare personale pentru această perioadă specială, numai de la Kokoa Couture.

1. Rochia Romantic Summer
Ce haine voi purta de Crăciun

Chiar dacă denumirea acesteia s-ar putea să te ducă cu gândul la vară, eu o găsesc foarte potrivită pentru cina festivă de acasă, când ne reunim cu toţi cei dragi.

2. Rochia Calista
Ce haine voi purta de Crăciun

Dacă e să am vreun dubiu legat de specificul unei petreceri sau al unei simple invitații, știu sigur că această rochie mă va scoate din orice impas. În plus, se va dovedi extrem de confortabilă, decentă, şi în niciun caz plictisitoare, datorită detaliilor inedite de la nivelul mânecilor de tip clopot, dar şi ale celor de la nivelul gâtului. În plus, mărimea este cea ideală pentru mine.

3. Rochia Club Sensation

Ce contează că e Crăciun? Până la urmă, orice femeie trebuie să aibă o rochie elegantă, dar în același timp și foarte sexy, care să îi permită să capteze atenția tuturor celor din jurul ei. Cu toate că această rochie are decolteul ceva mai generos, nu o situez deloc la limită vulgarității, dat fiind că design-ul este conceput pentru a crea o stare de fascinație faţă de persoana care o poartă.

Dacă voi dori să mă duc în club, știu sigur că această rochie e ideală pentru mine. Până la urmă, nu o să stau non-stop în casă să mănânc, nu-i așa?

4. Palton Winter

Și dacă tot e iarnă, un palton în plus nu strică, mai ales unul care atât de bine. Personal, îl văd că fiind o piesă care se pretează uşor pentru tot felul de combinații, una mai inedită decât alta. De asemenea, e fix în spiritul sărbătorilor, dă senzaţia de căldură și are o nuanţă plăcută, întotdeauna actuală.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu una sigur voi alege să port măcar una dintre aceste piese cu ocazia Crăciunului. În plus, voi avea oricând posibilitatea să le port și în alte împrejurări, aşa că investiția făcută în hainele oferite de Kokoa Couture se va dovedi benefică pentru buzunarul meu.

ce haine voi purta de Craciun

Acest articol este un guest-post

You might also like

1 Comment

  • Cristina Dragomir 6 ani ago Reply

    rosul este la putere si de Craciun si de Revelion. Fiecare ce-si permite si ce ii place. Unele rochii rosii, eventual din catifea sau dantela, altele un pulover sau o bluza rosie, iar eu… cred raman doar la lenjerie rosie pentru am alte culori preferate de lasat la vedere.

Leave a Reply