Ce cuprinde echipamentul jucătorului de Airsoft

echipamentul jucatorului de Airsoft

In cazul în care eşti suficient de antrenat încât să practici Airsoft la nivel avansat, dar şi dacă abia ai început să prinzi gustul acestui tip de joc, trebuie să ştii că un echipament militar potrivit te va face să simţi întreaga acţiune la o altfel de intensitate. În articolul anterior ai putut afla 10 lucruri care definesc acest joc de inspiraţie militară. În cel de astăzi, vom vorbi despre echipamentul fanilor practicanţi de Airsoft.

Ce include echipamentul jucătorului de Airsoft şi la ce serveşte fiecare piesă, află din rândurile de mai jos:

VESTON

veston
Nu ai cum să te lipseşti de vestonul care defineşte clasica uniformă militară a tuturor timpurilor. Realizat dintr-un material rezistent la uzură (ripstop), are multiple buzunare încăpătoare şi este disponibil în diverse imprimeuri.

CĂMAŞA TACTICĂ 
camasa militara

Indiferent de sectorul în discuţie (armată, poliţie, siguranţă), cămaşa tactică este un articol vestimentar pe cât de practic, pe atât de comod. Creată din bumbac şi prevăzută cu buzunare strategic plasate, cămaşa a fost concepută pentru a permite utilizarea unui echipament adiţional pe dedesubt.

TRICOU TACTIC

Echipamentul jucătorului de Airsoft trebuie să includă şi un tricou tactic. Indispensabil pentru a fi purtat în timpul timpul jocului din sezonul cald. Materialul poliester este gândit pentru a face faţă uzurii, dar şi pentru a menţine temperatura corpului la un nivel scăzut. În cazul acestui model, mâneca stângă este prevăzută cu un mic buzunar.

PANTALONI TACTICI
pantaloni militari

Unul dintre elementele importante este reprezentat de pantaloni. Confortabili, din material bumbac 60% şi rezistenţă de tip ripstop, modelul este conceput pentru a conferi lejeritate în mişcare. Îi poţi găsi sub diverse croiuri, imprimeuri şi mărimi la Airsoft Megastore.

ŞAPCA MILITARĂ

sapca militara
Întregeşte imaginea reprezentativă a soldatului. Confecţionată conform tehnicii Ripstop (bumbac şi nylon), şapca cuprinde în interior un buzunar util pentru păstrarea notiţelor importante.

BOCANCI MILITARI
bocanci militari

Fără ei nu se poate. Bocancii militari sunt extrem de rezistenţi pentru a face faţă tuturor condiţiilor în care sunt supusi. Materialul permite o bună ventilaţie în interior, iar pe talpă există nervuri pentru a facilita aderenţa pe orice tip de suprafaţă.

 
ochelari de protectie
OCHELARI DE PROTECŢIE

Au rolul de a proteja ochii jucătorul soldat atât de ultraviolete, cât şi de bilele provenite din tabăra adversă. Se recomandă alegerea unui model cu posibilitate de reglaj pentru a nu se resimţi niciun disconfort la nivelul feţei.

MĂNUŞI TACTICE 
manusi tactice

Nu sunt chiar un capriciu. Asta dacă faci un exerciţiu de imaginaţie şi te gândeşti în câte poziţii incomode şi locuri ai putea să ajungi cu mâinile în timpul misiunii, mai ales ţinând cont că eşti în spaţiu deschis. Fără îndoială, mănuşile tactice îţi vor proteja mâinile, conferind în acelaşi timp dexteritate şi maniabilitate pentru ca tu să te concentrezi asupra aspectelor care contează.

 

vesta tactica
VESTA TACTICĂ

În traducere, nu doar o simplă vestă cu rol de a impresiona. Pe lângă funcţia de protecţie ridicată împotriva bilelor cu care eşti atacat, vesta tactică este piesa în care se montează diversele tipuri de accesorii utile în jocul de Airsoft (de la consumabile, la încărcătoare, grenade). În plus, aceasta este prevăzută cu multiple buzunare adiţionale cu fermoar şi cu o zonă de protecţie a gâtului.

Aşadar, aceasta a fost doar o mică parte din gama de articole vestimentare şi accesorii pe care împătimiţii Airsoft şi le doresc în arsenalul personal. Nu-i aşa că parcă îţi face şi ţie cu ochiul măcar una din piesele care compun echipamentul jucătorului de Airsoft?

Pentru diverse alte echipamente de protecţie şi accesorii vestimentare (inclusiv piese), Airsoft Constanta este şi online la dispoziţia oricărui interesat. Printre avantaje se numără faptul că personalul calificat oferă consiliere specializată, iar produsele achiziţionate beneficiază de garanţie şi postgaranţie.

You might also like

Comments (3)

  • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

    Uf, stiam eu ca nu e de ajuns o arma ca sa practici airsoft, dar nu-mi imaginam ca ai nevoie de atatea haine si accesorii speciale. Intrebare: o casca de protectie nu trebuie in sportul asta? Eu sunt aia cu drobul de sare din poveste.

    Style 6 ani ago Reply

    Trebuie si nu trebuie, depinde de buget si de cat de mult vrei sa te implici in activitatea asta. Teoretic se zice ca doar ochelarii de protectie sunt musai, restul ramane la latitudinea fiecaruia. Dupa ce ma apuc si eu de Airsoft, te anunt ce si cum :-)).

  • Antoaneta 6 ani ago Reply

    Da, stiam ca e nevoie de haine speciale. De asta am tot zis ca abia astept sa creasca copiii ca sa participam la jocuri de tip airsoft

Leave a Reply