Vrei să arăți impecabil la serviciu? Ce accesorii e musai să porți

15

O femeie își dorește să afișeze un outfit deosebit la serviciu, care să întoarcă privirile tuturor celor din jur. Pentru a obține acest efect trebuie să își achiziționeze piese vestimentare și accesorii în conformitate cu ultimele trenduri în materie de modă, astfel încât va consulta asiduu revistele de specialitate, va urmări emisiunile televizate unde se prezintă diverse sfaturi ale designerilor sau va citi blogurile de modă ce abundă de sfaturi utile și interesante.

Din fericire, nu este nevoie de sume mari de bani pentru a arată impecabil la birou, ci doar de puțin talent în combinarea diverselor piese din garderobă proprie cu câteva produse pe care le-a cumpărat pentru noul sezon. Accesoriile reușesc să aducă o pată de culoare, să pună o amprentă de inedit, iar outfitul banal devine în acest mod unul senzațional.

Iată accesoriile utile pentru un look desăvârșit la birou:

1. Eșarfele sunt acele piese feminine ce reușesc să scoată din impas pe oricine își dorește să ofere stil ținutei sale. Ele pot fi purtate clasic, prinse la gât, scoțând în evidență linia umerilor sau culoarea ochilor, dar și legate chic la geantă, la talie peste rochie sau înlocuind cureaua la pantaloni. Indiferent de acest aspect, eșarfa atrage atenția, imprimă acel look franțuzesc original pe care și-l doresc multe dintre reprezentanțele sexului frumos;

2. Orice femeie are în garderobă sa cel puțin o geantă din piele naturală. Utilă, la modă, aceasta reprezintă clar o adevărată investiție în stilul personal pentru o doamnă sau o domnișoară. În acest sens, THE5THELEMENT devine un prieten de nădejde, oferind o mulțime de produse de calitate superioară, rezistente, cu un design special. Gențile vor atrage întotdeauna atenția asupra persoanei care le poartă, așadar nu pot fi uitate în șifonier; femeie outfit office

3. La birou se poartă, în general, ținute office, care denotă rafinament, eleganță, stil feminin clasic, iar acestea nu se pot completa perfect decât cu ajutorul unui pantof pe măsură. Femeile adoră pantofii, fiecare dorindu-și să devină într-o oarecare măsură o Carrie Bradshaw;

4. Bijuteriile personalizate accesorizează cu succes ținuta feminină. Un model versatil, care poate fi purtat atât la hainele de birou, cât și la cele casual, reușește să ofere outfit-ului un aer tineresc, fresh, atât de invidiat de restul colegelor. Aceste accesorii sunt deosebite, dar și la mare căutare, tot mai multe doamne și domnișoare dorindu-și brățări sau coliere care să aibă pandantive gravate cu iniţiala numelui sau cu numele întreg;

accesorii chic la birou

5. Telefonul mobil a devenit, în ultima vreme, prietenul de nedespărțit al oricărei persoane tocmai pentru că nimeni nu-și mai închipuie existența fără el. În funcție de cât de scump este, acesta denotă puterea financiară a proprietarului, astfel încât va fi nevoie și de o protecție cât mai adecvată, pe care o poate obține chiar de aici https://www.husafolieprotectie.ro/huawei-p9-lite-2017&91&idcat=609 dacă folosești un Huawei P9 Lite sau orice alt smartphone ce merită accesorizat și asortat cu ținută preferată. 

În concluzie, o femeie trebuie să arate impecabil la serviciu, să fie îngrijită, elegantă, să transmită celor din jur profesionalism atât prin cunoștințele pe care le are în domeniul său de activitate, cât și prin ținutele vestimentare pe care le abordează în fiecare zi sau cu prilejul ședințelor sau conferințelor la care participă ca reprezentant al firmei în care activează.

15 COMENTARII

  1. Mereu am avut o admiratie pentru femeile care lucreaza la birou, domeniul in care o sa incep sa muncesc nu prea are legatura cu biroul, mai mult cu statul in picioare, daar cred ca pot sa aplic si eu unele dintre sfaturile tale.

  2. E o idee buna sa investesti in accesorii si sa pastrezi in garderoba vechile haine. Mi s-a intamplat ca sa-mi fie complimentat outfitul in conditiile in care purtam lucruri ce le mai vazusera, dar nu astfel accesorizate. Accesoriile au dat viata si culoare unor tinute altfel poate monotone.

  3. Accesoriile de cele mai multe ori fac ca tinuta sa fie una perfecta sau din contra, sa fie total anapoda 🙂 Depinde de fiecare cum reuseste sa se accesorizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here