Casa de Comenzi. Supliment alimentar de prevenire a arsurilor la buzunar

casa de comenzi

În anul 2015 urma sa ne imbarcam într-o călătorie spectaculoasă: construcţia casei noastre. La drept vorbind, pe mine nu mă încântase din capul locului ideea. Legaţi la cap timp de 30 de ani cu banca. Ştiam de pe la alţii că, dacă te apuci de construit, nu mai termini până mori. Ba îţi mai duci de lucru şi pe lumea cealaltă, să nu te plictiseşti. Fapta-i consumată. Am ajuns undeva la jumătatea drumului.  Experienţa de până acum ne-a arătat că Montagne Russe e fix-pix!

În urmă cu 3 ani, eram 2 oameni jumate. Eu, soţul şi încă o vietate care plutea în mine, în lumea sa acvatică. Ca o graviduţă activă, mi-am urmat soţul în tot purgatoriul aferent. Zeci de drumuri: bănci, pe la instituţii cu obţinere de autorizaţii, avize, pe la arhitect, la depozite. Planul financiar pe care-l anticipasem urma să devanseze cu succes valoarea creditului pe care-l obţinusem. Încurajările de la cei cu mai multă experienţă nu conteneau să vină:

„Ţi-ai făcut nişte calcule. No amu, dublează valoarea şi ăla ţi costu’ total.”

„Din experienţă îţi spun, cât dai pe materiale, atâta dai şi pe manoperă. Jumate-jumate, acolo ieşi.”

„Nu-ţi spun să te sperii, da’ dacă mă întrebai mai repede, ţi-aş fi zis să nu te apuci de aşa ceva.”

Cum să nu fie palpitant?! Cu tot cu odiseea meşterilor pricepuţi. Consum de timp şi de bani, mulţi km bătătoriţi. După ce am început fundaţia, a început şi buzunarul să ţâşnească. Acolo am ieşit: jumate materiale, jumate meşteri. Un sfert din bani era gata.

Ca tot românu’ pus pe construit, ne-am dat silinţa să găsim materiale de construcţii la cel mai bun raport calitate-preţ. Şi când au început cercetările, numai asta s-a visat noaptea.În stadiul pereţi, al meu avea două subiecte mari şi late de conversaţie: placi OSB şi rigips.

În general, am mers pe recomandări şi nu numai. Am vizitat cam toate depozitele şi magazinele de profil din zonă. Am fost cam pe la toţi ăştia cu materiale de construcţii care se lăudau cu „cele mai bune preţuri din oraş”. Acesta a fost începutul unui lung şir de dureri: durere de buzunar asociată cu durerea de ţeapă, cu stresul că nu mai sunt bani, deci …

Găsisem o alternativă ofertantă, un fel de panaceu la diverse tipuri de dureri, mai ales cele de buzunar: Casa de Comenzi.

Vindem-Ieftin.ro. – supliment alimentar de prevenire a arsurilor …la buzunar

De fapt, nu chiar un remediu.

Casa de Comenzi nu te vindecă de daunele sau de ţepele pe care ţi le-ai luat deja.

E o variantă de preîntâmpinare a clasicelor neplăceri care vin printr-un întreg lanţ al slăbiciunilor: drumuri bătătorite pentru găsirea „celei mai bune oferte”, neseriozitatea şi lipsa de profesionalism a retailer-ilor, marfă calitativă, dar scumpă, marfă accesibilă, dar proastă, imposibilitate de negociere, discount aproape inexistent la achiziţie etc. Opţional: manipularea proastă, livrare proastă.

Supliment alimentar în caz de…construcţie

Casa de Comenzi. Mai mult decât un Broker online. Un CONCEPT

Un concept unic în România, după cum chiar ei o afirmă. O soluţie inedită de a cumpăra necesarul de materiale de construcţii, din o sumedenie de categorii, la preţuri dintre cele mai avantajoase existente pe piaţă.

Iei totul dintr-un singur loc. ONLINE (vindem-ieftin.ro). Simplu şi rapid din faţa calculatorului

Eviţi aglomeraţia din trafic, timpul irosit inutil, consumul de combustibil şi, mai ales, atitudinea angajatei care tocmai şi-a luat prânzul dintr-un kil de lămâi.

Nu mai fugi pe la toate depozitele care doar promit „cel mai mic preţ din oraş”

Se interesează alţii pentru tine, adună ofertele care se potrivesc nevoilor tale, iar ţie nu îţi rămâne decât să …

…le compari cu ofertele de la ceilalţi furnizori şi să faci alegerea care te avantajează.

cu 10-15% mai ieftin decât în hypermarket-uri şi magazine de specialitate

Ziceam că ai deja ofertele de la ceilalţi, ia confruntă-le şi vezi.. zic sau nu zic bine domnii aceştia?

Economie de 10-20% la achiziţii

Dacă vei cumpăra materiale din mai multe categorii de produse, poţi face o economie totală de până la 20%

Consultanţă gratuită

Nu te descurci? No problem. Consultantul de vânzări dedicat este acolo pentru a-ţi clarifica nelămuririle şi a răspunde întrebărilor tale.

Şi partea cea mai INTERESANTĂ este că poţi primi:

100 lei cadou în schimbul unei recenzii video

Dacă la primirea comenzii, când se descarcă marfa, faci o recenzie video, vei primi un voucher de 100 lei pe care-i poţi valorifica la următoarea ta comandă.

Oricine, persoană fizică sau juridică, care achiziţionează online prin Casa de Comenzi poate beneficia de această reducere! Indiferent de tipul produselor comandate sau de valoarea comenzii plasate.

De acum toată lumea poate să vada ce gresie porţelanată şi faianţă mişto îţi vei pune tu în bucătărie.  Te ajuţi şi pe tine, îi ajuţi şi pe alţii.

Cam aşa: un video cât 1000 de cuvinte.

Articolul  Casa de Comenzi. Supliment alimentar de prevenire a arsurilor la buzunar este înscris în competiţia Super Blog 2018, proba 4 (Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi)

You might also like

Comments (2)

  • Cristina Dragomir 4 ani ago Reply

    arsuri la buzunar, zici? Am avut d-astea… cu duiumul. Si de tratat nu prea se pot trata, dar uite ca acum aflu cum sa le previn si asta e bini di tat. Eu mereu am fost de parere ca e bine dar si obligatoriu sa inveti din greselile altora si sa nu te frigi unde s-au fript ei.

  • Mă bucur să aud că există și un astfel de loc,în vară avem în plan să schimbam câte ceva prin apartament și mă bucur să aflu de acest site

Leave a Reply