Caracteristicile funcționale ale implantului MIS SEVEN

Orice persoană s-a confruntat cel puțin o dată în viață cu problema generată de lipsa unuia sau a mai multor dinți. Având în vedere evoluția cunoscută de implantologie datorită numeroaselor cercetări, astăzi se pot implementa soluții eficiente de restaurare dentară.

Piața stomatologică s-a extins mai ales în ultimii ani, astfel că, în zilele noastre, există o sumedenie de produse menite să faciliteze munca specialiștilor.

MIS SEVEN – implantul dentar cu un design excelent

 Numărându-se printre cei mai mari lideri mondiali în dezvoltarea soluțiilor implantologice, Compania MIS Implants Technologies Ltd. are produse distribuite în peste 60 de țări din întreaga lume, certificate în conformitate cu standardele internaționale ISO, CE, FDA.

Datorită cercetărilor efectuate în domeniu, MIS România oferă soluții de top de restaurare orală specialiștilor care se află în căutare de tratamente implantologice sau de kituri chirurgicale și accesorii necesare intervențiilor stomatologice.

Fiind proiectat pentru a se potrivi într-o gamă variată de cazuri clinice, indiferent de scenariul întâlnit, implantul MIS SEVEN constituie una dintre opțiunile preferate de implantologi datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă.

Iată care sunt principalele avantaje pe care le oferă acest implant:

 • Micro-Inele

Prezența micro-inelelor de la gâtul implantului contribuie la minimizarea resorbției osoase datorită capacității de a reduce presiunea pe osul cortical pentru a minimiza resorbția osoasă la gâtul implantului. Altfel spus, micro-inelele (0.1×0.3mm) au rolul de a îmbunătăți contactul dintre os și implant.

 • Filetul dublu

Această caracteristică simplifică intervenția chirurgicală, mărind de două ori viteza de inserție a implantului – 2,4 mm, astfel că procedura devine mult mai rapidă comparativ cu alte tipuri de proceduri. De asemenea, grosimea filetului (0,15-0,4 mm) îmbunătățește compresia osoasă.

 • Geometria conică

Forma conică a rădăcinii contribuie la calitatea implantului dentar, constituind astfel opțiunea ideală pentru o gamă variată de cazuri clinice. În plus, atât designul unic al filetului, cât și celelalte caracteristici ale implantului dentar MIS SEVEN conferă o stabilitate primară excelentă. De altfel, rata ridicată de succes pe care o are acesta nu reprezintă altceva decât un rezultat al designului său geometric și al morfologiei de suprafață.

 • Gamă variată de implanturi dentare

Gama de implanturi SEVEN este destul de variată, astfel că sunt disponibile o serie de diametre diferite, cuprinse între 3.30 mm și 16 mm.

 • Conferă siguranță

Unul dintre marile avantaje pe care le aduce utilizarea acestui tip de implant constă în desfășurarea procedurii de foraj în condiții de siguranță. În plus, fiecare implant SEVEN se livrează însoțit de o freză finală sterilă de unică folosință, pentru a asigura o procedură sigură și precisă.

 • Asigură stabilitatea primară

Implantul MIS Seven asigură o inserție lină și o ușoară compresie a osului, ceea ce permite o stabilitate primară excelentă.

 • Conexiunea internă hexagonală

Implanturile SEVEN au un design special și unic ce se potrivește într-o serie variată de cazuri clinice. Combinația dintre tratamentul de suprafață și caracteristicile de design contribuie la resorbția osoasă minimă.

 • Tratamentul de suprafață

Suprafața sablată și tratată anticoroziune permite desfășurarea unui proces de osteointegrare excelentă și asigură rezultate excepționale atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

 

Acest articol este un Guest-Post

You might also like

1 Comment

 • Caietul Cristinei 6 ani ago Reply

  Parca e ca un facut sau parca toata lumea stie ca am eu nevoie de implant dentar si ma indeamna intr-un fel sau altul sa fac pasul mai repede. Evident ca nu inteleg mare lucru din ce tine de tehnica, dar sper sa imi explice dentistul mai pe intelesul meu.

Leave a Reply