Campanie de prevenire a cancerului de sân la femei şi o manichiură-simbol

campanie de prevenire a cancerului la san

Pink Touch – Manichiura care salvează vieţi

Statisticile sunt îngrijorătoare. Una din opt femei poate fi diagnosticată cu cancer la sân. Anual, în România, îşi pierd viaţa peste 70.000 de femei. Aproape jumătate dintre acestea au vârste de sub 65 de ani. Cancerul de sân este pe locul doi din punct de vedere al incidenţei (înaintea sa, cel pulmonar).

Partea încurajatoare este următoarea: depistat în stadii incipiente, încă dinainte de a avea vreun simptom, cancerul este vindecabil în proporţie de peste 90%.

În acest sens, fundaţia Renaşterea în colaborare cu brandul de cosmetice Melkior au demarat o campanie atât de utilă, vitală, oricărei femei.

Scopul campaniei: rolul prevenţiei cancerului de sân şi conştientizarea importanţei auto-examinării sânilor în fiecare lună. Campania se intitulează atât de …feminin: PinkTouch

Pink Touch sau manichiura-simbol îmbină ritualul de înfrumuseţare cu grija faţă de propria sănătate. Este vorba despre o manichiură-reminder care să seteze în mintea noastră, a tuturor femeilor, datoria morală de:

 • auto-palpare a sânilor în fiecare lună, la zece zile după terminarea menstruaţiei;
 • efectuare a controlului medical periodic.

Nu aşteptaţi apariţia vreunui disconfort la nivelul sânilor. Cancerul e una dintre cele mai perfide şi tăcute maladii de pe faţa pământului. Până la vârsta de 40 de ani, ar trebui să vă fi făcut cel puţin o ecografie mamară. După 40 de ani este mai mult decât obligatoriu să vă realizaţi o mamografie o dată pe an.

Pink Touch – a manicure for life

PinkTouch

Kit-ul pentru manichiura Pink Touch, manichiura-reminder, de la Melkior cuprinde:

oja lucioasă pink touch 4.5ml

oja mk lucioasa  pink for life 4.5ml

lac de baza si protectie 2 in 1 (4.5 ml)

folie cu decor adeziv pentru unghii pink touch

manual de instrucţiuni de palpare a sânilor

Kit-ul îl găsiţi la vânzare pe website-ul celor de la Melkior sau în oricare din saloanele fizice Melkior.

Manichiura o poţi realiza chiar tu, acasă. Fundiţa iconică o poţi obţine cu ajutorul decorului adeziv de pe folia pe care o găseşti în kit. Acest simbol roz îl vei aplica doar pe unghiile de la 3 degete: arătător, mijlociu, inelar. În acest caz, sunt degetele care îţi servesc pentru o auto-examinare corectă a sânilor. Află de aici care sunt mişcările corecte de palpare a sânilor.

Manichiura PinkTouch o poţi obţine şi în saloanele partenere Melkior. Fetele de aici abia aşteaptă să te „manichiurească”.

 

Discount de 15% la o mamografie dacă vii la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea şi porţi manichiura Pink Touch

Orice doamnă sau domnişoară poate beneficia de acest discount. Condiţia este să ajungă la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea (Strada Virgil Pleșoianu nr. 87) şi să prezinte mâinile, iar apoi sânii la control 🙂

Fă-ţi manichiura-simbol şi devino şi tu susţinătoarea campaniei PinkTouch!

Nu uita de tine, de corpul tău, de confortul tău fizic şi psihic!

Dă atenţia şi importanţa cuvenite sănătăţii tale şi examinează-ţi sânii regulat, cu conştiinciozitate şi rigoare!

fiindcă Pink Touch este acea manichiură veşnic actuală, care nu se va demoda niciodată. Este, dacă vrei, un ritual de înfrumuseţare în virtutea sănătăţii! Urmează-l şi tu de azi înainte!

 

You might also like

Comments (3)

 • O femeie 5 ani ago Reply

  foarte faina initiativa!
  o mica corectie: de 4 ani s-a scos mamografia din gama de preventie. E iradiere si se lasa doar acolo unde ecografia si palparea indica ceva de investigat mai mult. In plus mamografia nu identifica micile modificari dar prin iradiere pot fi ‘afectate’ si sa se mareasca necontrolat… astazi avem investigatii mai precise si nu asa agresive.

  Camelia 5 ani ago Reply

  Auzisem si eu ceva de genul acum o vreme, insa prea putin am dat importanta la momentul acela. Cand voi ajunge pentru un asemenea control, voi fi cat se poate de precauta. Din pacate, lucrurile sunt inca neclare.
  Iti multumesc pentru vizita.

  O femeie 5 ani ago

  ei, eu am ajuns la asemenea vizite…si varsta, si istoricul familiei, si problema personala asa ca discutai cu 2 dr romani si 2 straini.

Leave a Reply