Cadouri speciale pentru bărbaţi speciali. Hai să vorbim despre!

cadouri speciale

Fiecare dintre noi are cel puţin un bărbat special în viaţa sa. Că este vorba de tată sau soţ, de frate sau iubit ori de un mentor călăuzitor, există acei oameni cu o influenţă şi o importanţă aparte în destinul nostru.

Cadouri speciale şi bărbaţi speciali

Se spune că atunci când iubeşti şi apreciezi o persoană nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a-i oferi un cadou. Poate simţi nevoia, pur şi simplu, ca în semn de recunoştinţă să îi oferi un mic dar. Adesea cu un grad sporit de spontaneitate, atenţiile simbolice nu sunt lipsite aproape niciodată de semnificaţii.

Dacă în cazul micilor cadouri simbolice inspiraţia nu pare a fi pusă în dificultate, lucrurile nu stau la fel în celălalt caz. Şi anume atunci când se doreşte găsirea unui cadou special pentru bărbaţi. Chiar dacă am tinde să considerăm, în virtutea unei legi universale, că bărbaţii nu sunt greu de mulţumit, ei bine…totul este discutabil. Din punct de vedere al construcţiei, bărbaţii sunt ceva mai simpli decât femeile, se ştie. Aceasta nu înseamnă însă că nu există printre ei din aceia care apreciază, în mod expres, ineditul, cochetăria şi arta. 

Ieşi din banal şi alege un cadou special pentru un bărbat special din viaţa ta

Nimic nu poate fi mai banal şi mai neinteresant decât să te cramponezi întotdeauna de acelaşi gen de cadou: o cravată, un parfum, o sticlă de băutură etc. Se poate ca nici magazinele fizice la îndemână nu sunt întotdeauna cel mai bun reper pentru cadouri de o factură mai „altfel”. Un research pe Google îţi mai poate stimula imaginaţia înaintea unui eveniment, cum ar fi o aniversare. Caută despre cadouri barbati zi nastere. Treci la nivelul următor şi sari peste tot ceea ce înseamnă pixuri şi agende, pijamale şi papuci de casă, chiar dacă vizatul este un membru apropiat al familiei.

Gândeşte-te că poţi oferi un cadou pe viaţă, şi nu unul de sezon. Poţi alege cu sufletul şi cu mintea în acelaşi timp. Nu vrei să renunţi la sticla de băutură fină? Nici nu trebuie. Adaug-o şi pe ea unui obiect spectaculos, realizat cu măiestrie şi imaginaţie, precum acest bar glob pamantesc. Un cadou mai cu specific bărbătesc nici că ai fi putut găsi.

Dacă totuşi băuturile fine nu sunt chiar predilecţia sărbătoritului, te poţi orienta către un set de butoni de cămaşă de calitate, un ceas de birou cu un design aparte sau un portofel elegant, slim, din piele naturală.

cadouri special

Un cadou special înseamnă FERICIRE la pătrat

Un cadou special nu vine niciodată singur la pachet. El vine încărcat cu emoţie şi cu o dorinţă mare de a ţinti direct la suflet. Dacă acest lucru se întâmplă, putem vorbi despre un obiectiv îndeplinit. Cadoul nostru şi-a atins scopul, făcând nu unu, ci doi oameni fericiţi: pe sărbătorit şi pe cel care a oferit.

Găsirea unui cadou nimerit, care să lase surprinsul exact ca la dentist, se poate întâmpla fie după o sclipire de moment, fie după îndelungi cercetări. În general, cadourile unice şi deosebite impun şi un buget pe măsură, aşa că nu mi se pare deloc un moment inoportun să te uiţi după cadouri Craciun barbati  încă de prin septembrie. Asta pentru a-ţi face, de pe acum încă, misiunea mai uşoară. Spor şi inspiraţie la ales cadouri speciale!

You might also like

Comments (3)

  • Mulțumim pentru sugestii ?

  • Cristina Dragomir 5 ani ago Reply

    Cadouri speciale cautam toti sau cel putin toti cei care pretium oamenii care urmeaza sa le primeasca. Eu nu suport persoanele care cumpara un cadou doar ca sa fie. Dintre toate ideile tale de azi, portofelele acelea slim din piele sigur vor ramane in mintea pe lista potentialelor cadouri de Craciun pentru sotul meu.

  • Dana 5 ani ago Reply

    Foarte bun site-ul, multumesc pentru postare, o sa-i cumpar ceva dragut 🙂

Leave a Reply