Cadouri de 8 martie pentru frumusețea ei, de pe NOTINO

cadouri de 8 martie

Duminică, 8 martie, o celebrăm pe ea sub toate culorile ei: mamă, soție, iubită. Este o zi aparte pe care cunoscută de când lumea sub titlul de Ziua Femeii. Dintre toate evenimentele de peste an, 8 martie a fost dintotdeauna o dată specială, încărcată de gingășie. Oricât ar fi de vag, dar cât mai reușești să îți aduci aminte de prima felicitare pentru mama realizată în clasele mici? Dar de primul buchet de ghiocei pe care i l-ai oferit cu mânuțele tale mici și moi de cândva? Pe mine mă încearcă și azi sentimente dulci și nostalgii. Singurul regret rămâne acela al prafului care, în mod inevitabil, se așterne peste astfel de amintiri.

E ziua ta, mămico…

Pe mama o am și pe azi și mă simt binecuvântată că este așa. La rândul meu, și eu sunt mamă, iar acest lucru îl simt ca fiind cel mai împlinitor de pe fața pământului.

E ziua ta mămico, în dar ți-am adus inima. Și crede-mă, mămico: un dar mai frumos nu se putea.

L-am fredonat și eu, iar astăzi a venit rândul să mi se fredoneze și mie.  E atât de… nu am cuvinte. Acum mă înțelegi ce spun? Nostalgii, chestii… Dacă ești mamă, sunt absolut convinsă că da.

Însă, pe lângă un suflet cu multă iubire, ce cadouri de 8 martie putem oferi femeii speciale din viața noastră ? Flori, o cutie de ciocolată, ceva frumos de întreținere a frumuseții? Hai să vedem :

Cadou pentru mama

Mama merită tot ceea ce este mai bun. Personal vorbind, aș jongla între o cremă hidratantă, potrivită pielii mature și un parfum. Renumitul Yves Saint Laurent, de pildă, se mândrește cu o categorie de astfel de produse, care chiar sunt mirifice din punct de vedere calitativ. Și nu o spun eu, ci o denotă chiar popularitatea justificată de care se bucură în lumea întreagă. Elegantul parfum Parisienne mi se pare a fi de departe o variantă inspirată. Inspiră romantism și sensibilitate, completează eleganța. Și, poate cel mai încântător aspect este faptul că mama mea poartă numele uneia din notele de mijloc, violetele :-).

Hint : Dacă te decizi la un dar parfumat și mama ta poartă numele unei flori, orientează-te cu încredere și după criteriul notelor. S-ar putea să ai o surpriză mai mult decât plăcută.

Cadou pentru soție/iubită

Adică, femeia lângă care adormi și te trezești în fiecare dimineață. Poate că și mama copiilor tăi. Merită să îi oferi ceva frumos. Poate un set de produse pentru îngrijirea feței sau a corpului? Un set parfum cu loțiune de corp sau gel de duș . Sau ceva chestii fermecătoare bine mirositoare pentru a-și crea atmosfera de spa la ea în baie. Dacă ești în dilemă totală, te poți opri la varianta unui voucher cadou, oportunitate atât de la îndemână oferită de Notino. În felul acesta să fii convins că nu vei da greș. Cât despre trandafir, să nu îl uiți (nu e opțional ).

Cadou pentru fiică/ soră/prietenă

Aici depinde întotdeauna în ce calitate oferi cadoul. Dacă ești tatăl, fratele sau prietena cea mai bună. În funcție de poziția de pe care te afli, s-ar putea să te pricepi mai mult sau mai puțin. Însă, în general, nu am auzit pe nimeni să fie deranjată de faptul că a primit cadou un parfum. Sau chiar produsele care fac obiectul rutinei sale de îngrijire. Cât despre pasionatele de make-up, oferta este mai largă decât ai putea să îți imaginezi.

Zilele acestea, se poate profita de un discount de 8 procente pentru toate produsele destinate femeilor de pe notino.ro. Codul de discount : reducere8. În plus, ai parte de nenumărate oferte și cadouri speciale de care te poți servi ca sursă de inspirație în alegerea unui cadou de frumusețe pentru femeia dragă.

Tu pe cine vei face fericită de acest 8 martie ?

You might also like

Comments (2)

  • Cristina Dragomir 3 ani ago Reply

    cea mai buna este ideea unui voucher cadou pe care sa il utilizeze ea asa cum vrea. Asta in cazul in care chiar nu stii ce ii place si ce i se potriveste. Decat sa dai gres, mai bine asa!

  • Eu am facut-o pe mama fericita, cu o crema antiriduri :D.

Leave a Reply