Căderea părului: remedii de la Hofigal

caderea parului

Ştiu. De fapt, sunt aproape convinsă că fiecare dintre voi s-a confruntat măcar o dată cu acest fenomen neplăcut: căderea părului. Cauze? Multiple,  cele mai cunoscute fiind stresul, carenţele din organism, dezechilibrele hormonale s.a.m.d.

În articolul de faţă vreau să vă prezint două produse benefice în caz de cădere a părului. Este probabil  să fi auzit şi voi, măcar în treacăt, de săpunul moale şi de loţiunea Chel Stop, ambele de la Hofigal.  Pentru că alăptez de 1 an de zile, pentru că părul meu cade neiertător şi pentru că am încercat atâtea branduri de pe piaţă (chiar dintre cele mai scumpe), m-am gândit să dau o şansă şi produselor noastre româneşti.

ChelStop Hofigal

Doriţi să ştiţi, cu siguranţă, dacă sunt eficiente. Da, sunt. În condiţiile în care vă ţineţi de treabă şi nu renunţaţi încă de la prima folosire. De fapt, se recomandă ca cele 2 produse, combinate, să fie folosite minim 6 luni pentru ca rezultatele să fie evidente.

SĂPUN MOALE CU EXTRACTE VEGETALE- unul dintre cele mai bune remedii căderea părului

sapun-moale

Descriere:

 •  se prezintă sub formă lichidă, de unde şi denumirea de săpun moale, având o culoare maronie şi un miros specific vegetal (nu vă aşteptaţi la ceva esenţe de parfum miraculoase);
 • producătorul spune că se poate folosi şi pentru spălarea corpului, nu doar a părului (recunosc că eu l-am luat pentru păr);
 • combate mătreaţa, căderea părului şi conferă o senzaţie de bine;
 • este realizat din extracte de plante (gălbenele, muşeţel, pătlăgină, urzică, coada calului, frunze de nuc şi altele), dar şi extractele foliare ale acestora ca proteine vegetale şi acizi graşi naturali.

Cum se foloseşte tratamentul pentru căderea părului:

Dat fiind că este atât de lichid, avem puţină grijă. Imaginaţi-vă că e un lichid handmade pe care trebuie să-l aplicaţi cu grijă pe păr şi pe urmă să masaţi blând până face spumă. Puteţi lăsa 2-3 minute să acţioneze.

Îmi place că:

 • are la bază extracte naturale, deci poate fi folosit în deplină siguranţă de către oricine;
 •  face o spumă consistentă;
 • după spălare, părul scârţâie efectiv (senzaţie pe care o ai atunci când părul este bine spălat);
 • dă părului volum (fiind extrem de indicat persoanelor cu păr moale, cu fir subţire).

Nu îmi place că:

 • din cauza faptului că este atât de lichid, este destul de incomod de aplicat pe păr şi mai cade şi pe lângă. Inconvenientul se poate rezolva dacă transferaţi produsul într-un recipient tip spray, de exemplu.
 • uscă puţin părul, îl lasă destul de aspru, tocmai din acest motiv recomand folosirea imediată a unui balsam.

Cantitate: 200 ml

Preţ: 16.90 lei

LOŢIUNEA CHEL STOP

remedii caderea parului ChelStop

Descriere:

 • aceeaşi formă lichidă, culoare maro şi mirosul tipic vegetal;
 • Este realizată din principii active naturale extrase prin procedee diferențiate din plante (Clematis Vitalba Extract, Calendula Officinalis Extract, Inula Helenium Extract, Betula Alba Extract, Lavandula Angustifolia Extract).

Cum se foloseşte:

După spălarea capului cu săpun moale vegetal şi uscarea părului, se fracţionează pielea capului cu 1-3 capace de Chelstop. După frecție se acoperă capul cu un prosop sau cască la cald până dispare efectul revulsiv (minim 30 minute). Se usucă din nou părul și nu se spală decât peste 48 de ore. Operația se repetă din două în două zile. La a 4-a ședință,  oprirea căderii părului este practic realizată. Pentru întreținere, sunt necesare una, două spălări pe săptămână.

Îmi place că:

 • are la bază extracte naturale, deci poate fi folosit în deplină siguranţă de către oricine;
 • părul rămâne strălucitor şi cu un aspect sănătos.

Nu îmi place că:

 • din nou, modul incomod de aplicare a produsului;

Cantitate: 200 ml

Preţ: 16.75 lei

Am apucat să fac tratamentul abia de 2 ori. Nu am să vă spun că părul nu mai cade deloc, însă simt o îmbunătăţire, în sensul că nu mai pierd chiar atâta păr, ceva de speriat. În cazul meu, temerea nu este că aş rămâne fără păr pe cap (e des, e mult, e cum vreţi voi), dar e deranjant să umblu mereu cu el prins şi să găsesc fire peste tot. Este foarte frustrant.

Se pare că, urmând procedura câteva luni la rând, sunt şanse mari ca părul să se repigmenteze. Am şi eu destule fire albe pe care doar vopseaua reuşeşte să le acopere. Şi chiar vreau să văd ce rezultate voi avea cu săpunul şi loţiunea după o lună, două. De altfel, sunt extrem de curioasa de efectele săpunului şi asupra tenului. Rău nu poate să facă, din contră.

Vi le recomand cu drag pe ambele pentru a lupta împotriva căderii părului!

Pe acestea, precum şi multe alte produse, le puteţi găsi în magazinul online Pentru Corpul Tau.

Dacă aveţi orice nelămuriri legate de produse sau comenzi, îi puteţi contacta cu încredere şi pe pagina de Facebook

You might also like

Comments (8)

Leave a Reply