La Bhalla sau calea spre Shamballa

Se zice că Shamballa este un loc, dincolo de timp și de spațiu, departe de realitatea care ne înconjoară, unde armonia, echilibrul și iubirea stau la baza exploziei de energie. Am putea s-o numim un fel de dimeniune 5D. Acolo, în Shamballa, locuiesc înțelepții tibetani, cei care și-au găsit desăvârșirea dincolo de trupul fizic și care nu încetează niciun moment să se concentreze pe rezolvarea lucrurilor negative care stăpânesc omenirea . Scopul lor este ca oamenii să regăsească adevăratele valori, să atragă sentimentele nobile și să urmeze drumul spre libertate. Thoth, regele atlant, preot, care a pus bazele unei colonii în Egiptul Antic numește Shamballa „tărâm al frumuseții și păcii” și ne asigură că aceasta chiar există, întrepătrunsă cu Pământul, într-o dimensiune imediat superioară. Tot el susține că ființele umane pot să acceadă la energiile Shamballei și pot să vizualizeze cu ochii minții acest ținut magic. Cheia constă în  Relaxare, Mediație și Contemplație. Cu siguranță, mai este nevoie și de situarea la un anume nivel al spiritualității, de cunoaștere, de inițiere. Că-n rest, orice este posibil, nu-i așa?

Personal, cred în puterea minții, cred în forța gândirii optimiste care  poate muta munții din loc, metaforic vorbind, cred în explozia minunată provocată de iubire și mai cred în energii. Există o vorbă cu care sunt de acord: What Goes Around Comes Around sau, mai pe înțelesul nostru, Roata se întoarce. Experiențele de până acum mi-au demonstrat-o de destule ori. În lume, în Univers, energiile chiar lucrează. Depinde de noi în ce sens: pozitiv sau negativ. Căutăm BINELE, FRUMOSUL, CORECTUL, dar oare, noi suntem dispuși să-l oferim oricând, oricui, necondiționat?

S-ENINĂTATE

H-AR

A-RMONIE

M-OTIVAȚIE

B-UNĂSTARE

A-LTRUISM

L-INIȘTE

L-IBERTATE

A-CCEPTARE

De brăţara Shamballa probabil multă lume a auzit. Iubitorii de accesorii și bijuterii de toate felurile, inclusiv celebrități, afișează bratari Shamballa la încheietură. Practic, un fenonomen. Moft? Trend? sau… pur și simplu. Probabil câte puțin din fiecare, aș îndrăzni să afirm.

Au un aspect aparte, iar  împletitura aparent sofisticată din șiret pe care vin prinse perle sau pietre semiprețioase are acea încărcătură specială, canalizatoare de energie, pe care ființa umană ar trebui s-o caute. Iată de ce este, sau ar trebui să fie, mai mult decât un moft de sezon sau un accesoriu ca oricare altul. Efectele pozitive ale pietrelor semiprețioase sunt evidente. Pe lângă estetica lor atrăgătoare și  natura versatilă a acestora, e minunat să simți că o piatră gen Ametist, Onix, Cuarț, Agat (și lista poate continua), poate atrage asupra purtătorului bunăstarea, liniștea, încrederea, iubirea. Adică efectul deosebit Bhalla.

Shamballa au fost concepute atât în varianta bratari dama, cât și în varianta pentru domni. Brățările pot avea un anumit număr de noduri, bile și pietre, fiecare model având o anumită semnificație. În plus, din varietatea de combinații poți alege chiar bijuteria care se potrivește zodiei tale.

2

Modelul Bhalla Red Love atrage IUBIREA și are la bază piatra Bhalla Stone. Este disponibilă în marimile S, M, L.

Shamballa

Modelul Bhalla Pinky zici că ar fi o înlănțuire de bomboane numai bune de savurat. Cu Agat verde, Hematit și Rudraksha, va îmbunătăți comunicarea între tine și ceilalți, îți va aduce sănătare, iubire și bunăstare.

 

4

Eleganta Bhalla Mir cu Ametist și Howlit vor contribui la Încrederea, Optimismul și Organizarea din viața dumneavoastră.

5

Bhalla Parry, în cazul în care optați pentru o brățară fără pietre, va atrage asupra purtătorului Calmul și Claritatea interioară.

Dacă te întrebi cum prind contur astfel de accesorii, află că La Bhalla sunt bratari handmade, confecționate cu finețea și cu energia unor mâini dibace. Dincolo de însemnătatea fiecărui astfel de obiect în parte, de încărcătura energetică, de efectul fiecărei pietre, odată purtate, La Bhalla devin adevărate amulete într-o strânsă legătură cu purtătorul. Devin obiecte personale, cu un substrat profund spiritual, capabile să te facă să simți o fărâmă din spiritul din Shamballa. Este nevoie doar să le acorzi creditul necesar, să-ți menții mintea clară, sufletul deschis și să eviți compromisurile, dar și pe acei oameni de la care nu ai nimic pozitiv de învățat.

Știi care este motto-ul Shamballa? „Deschide-ti mintea si las-o să zâmbească, la fel cum lotusul își  deschide petalele sale la ceruri, alungă frica, ura şi invidia şi experimentează zâmbetul tineresc al fericirii!”

Nu-mi rămâne decât să vă invit în universul Shamballa.  Alege o brățară La Bhalla chiar azi și experimentează FERICIREA!

 

 

You might also like

Comments (4)

 • Barascu Violeta Ramona 8 ani ago Reply

  Sunt superbe aceste bratari si cu o semnificatie deosebita care le fac foarte atractive. Un articol foarte frumos pe care l-am citit cu drag.

 • Kmy 8 ani ago Reply

  sunt superbe!

 • ionela 8 ani ago Reply

  Sunt foarte frumoase bratarile!

 • Irina Sima 8 ani ago Reply

  Superbe bratari. Imi doresc si eu una.

Leave a Reply