Blogger meeting, primul. Şi ca-ntre fete

blogger meeting

#christmasreunitesbbloggers, adică primul meu blogger meeting (beauty chiar)

 În decembrie anul trecut, pe 8 mai exact, am avut prima întâlnire cu nişte colege de blogosferă. În termeni tehnici, un blogger meeting (o întâlnire între bloggeri). Nişa: Beauty. Ca să fiu mai precisă, am cunoscut nişte fete simpatice, pasionate de frumuseţe şi, ce e mai important,  fără figuri în cap :-D. Pe unele dintre ele le ştiam deja, pe altele mai puţin. Ne puteţi vedea pe toate, în splendoarea noastră, în fotografia de mai sus.

Hotel Dana ne-a găzduit

Evenimentul a avut loc la Satu-Mare, la hotel Dana, încăperea cu barul. Fiindcă pentru mine  genul acesta de întruniri constituia o premieră, nu aveam idee cum se va derula. Nu ştiam cum se desfăşoară întâlnirile între bloggeri şi dacă trebuie să fac ori să spun ceva anume. Ce-i drept, am şi mers total nepregătită. Ei bine, dar nu a fost nimic sofisticat. Nu a fost ca la o întâlnire de lucru, gen masă rotundă. Am socializat doar. Ca să vă faceţi o idee, a arătat aşa. So simple as that:

blogger meeting
blogger meeting

Discuţiile s-au purtat relaxat, am spus fiecare câte ceva despre noi, despre canalele din Social Media în care ne desfăşurăm, Youtube/Instagram.  Am vorbit despre bloguri, articole. Despre competiţii. Am aflat lucruri noi, şi nu numai, din mărturisirile fiecărei fete. Ţin să spun pe această cale cât de mult le apreciez pe fetele astea care îşi dedică atâta timp pentru a face YouTube (vlogging). Că da, este vorba de mult timp. Mi s-a reconfirmat câtă muncă şi dedicare stau în spatele părţilor de filmare, editare, verificare, reverificare. Cât de atent trebuie să fii la detalii, să nu îţi scape ceva. Dar mai ales cât de mult trebuie să îţi placă să faci asta. Dincolo de câştigurile materiale, hateri şi comentarii răutăcioase (care apar, să nu aveţi vreo îndoială). Un lucru e sigur: fără pasiune, totul devine greu şi mult prea ostenitor încât să merite efortul. Deci, felicitări fetelor, le meritaţi din plin pentru unde aţi ajuns. Dacă într-un articol, publicat pe blogul personal, poţi edita foarte rapid mici erori, într-un video lucrurile stau complet diferit. Şi cine face ŞI video, cred că ştie mai bine decât oricine ce înseamnă.

Cake o’Clock ne-a îndulcit

Totul a durat vreo 2 ore. Fireşte, că nu se putea sta pe sec în tot timpul acesta. Cei de la Cake 0′ Clock, o cofetărie din Baia Mare, ne-au trimis mici atenţii dulci. Prăjiturele una şi una. Totul a arătat atât de cochet! Dacă nu aş fi în permanenţă o persoană preocupată de kilograme, cred că aş fi gustat din fiecare. Aşa, m-am rezumat doar la două păcate mici. Cât despre decorul festiv, de iarnă, nu a putut trece neobservat. Instagramabil de-a dreptul, ce spuneţi?

blogger meeting
blogger meeting

Moş-Crăciun ne-a cadorisit

Iar pe final, cireaşa de pe tort. Am avut parte de un Moş Crăciun anticipat neaşteptat de darnic. Drept mărturie stau imaginile de mai jos. Habar nu am când s-o fi furişat bătrânul cu atâtea plase pline de cadouri. Cum o fi reuşit el să intre pe şest şi să le înşire acolo atât de frumos, ordonat. În timpul taclalelor noastre a găsit el un moment oportun, mai mult ca sigur.

Mulţumim cu drag, aşadar, sponsorilor care l-au ajutat şi susţinut. Ne-am bucurat ca nişte copii, v-o spun cu toată sinceritatea.

Şi chiar, curioase de ce am găsit în pungi? Pe Instagram am mai dezvăluit eu câte ceva, dar intenţionez să scriu un articol dedicat acestor daruri.  Să nu amestec articolul cu evenimentul cu darurile. Au fost multe şi merită să fie arătate fiecare în parte.

blogger meeting
blogger meeting

Mulţumesc organizatoarelor care au făcut posibil acest eveniment. Mulţumesc şi de invitaţie, fără de care, nu aveam ce să vă povestesc şi, deci, acest articol nu ar fi fost posibil. În rest, sper să mai urmeze astfel de întâlniri. Când se va întâmpla, cu siguranţă veţi afla şi voi.

Până atunci, rămâneţi cu ochii pe MyPureStyle.

Tschüss!

You might also like

Comments (4)

 • Bratu Gabriela 5 ani ago Reply

  ce de fete faine! ma bucur ca ati avut ocazia sa va intalniti si sa socilizati. conteaza enorm sa dezvoltam prietenii si-n offline, sa ne cunoastem live. si e un sentiment tare placut!

  Camelia 5 ani ago Reply

  Mie imi spui. Chiar e altceva in offine. Si iti dai seama de asta cand esti ancorat mai mult in online, decat in afara lui.
  Sa mai vina!!! Poate ne cunoastem si noi candva.

 • Cristina Dragomir 5 ani ago Reply

  Eu chiar nu sunt adepta socializarii in offline, cred ca ma stii deja foarte bine. Parca poftesc putin la veselia din ochii vostri la intalnirile cu bloggeritele, dar nu cred ca voi participa vreodata. Ma simt prea ratusca cea urata si de aici refuzul permanent al eventualelor invitatii la evenimente de genul.

 • […] despre întâlnirea de pe data de 8 decembrie 2018 care s-a ţinut la Satu Mare. Găsiţi articolul aici, în caz că vă interesează şi nu l-aţi parcurs […]

Leave a Reply