Bioderma ABC Derm Gel Moussant – un singur produs pentru îmbăierea copilului

ABC derm gel spumant bioderma

Dintotdeauna am căutat să cumpăr produse de îngrijire calitative pentru copilul meu (categoria ”mama si copilul” devine sectiune prioritară după ce devii mamă). Chiar dacă eu, pentru mine, am ajuns să apreciez ceva cam târziu valoarea unui produs cosmetic formulat corect, pentru băiețelul meu nu am vrut să fac compromisuri.

Vă spuneam și cu alte ocazii că am avut noroc de un copil cu o piele fenomenală din punct de vedere al toleranței. Cred că pot număra pe degete momentele în care ne-am confruntat cu iritații (de fapt, iritații…mult zis).

Când era bebeluș, îmi plăcea să avem un ritual din acela relaxant după băiță: masajul cu un ulei sau o cremă emolientă. Bebelușii stau ca îngerii în astfel de momente.

Crema pentru iritații cauzate de scutec a fost întotdeauna opțională, asta pentru că apa și săpunul ne erau suficiente.

În ceea ce privește scalpul, nu ne-au apărut măcar cojițele specifice sugarilor (”cruste de lapte” sau dermatită seboreică). Nici cu șervețelele umede nu am avut surprize și chiar le-am folosit mult.

Per total, nu am avut și, Slavă Domnului, sper să nu descoperim nici de acum încolo intoleranțe sau sensibilități la nivelul pielii.

Cât despre brandurile produselor folosite, foarte multe nu am încercat. De-a lungul anilor am folosit când Bioderma, când Dove (gama Dove Baby) sau Nivea. Pentru că nu existau probleme care să impună folosirea unui anume produs, am ales întotdeauna după factori precum: ingrediente, brand, notorietate, recenzii. Însă, în final m-a convins experiența personală cu un produs sau altul. Dacă ar fi să mă gândesc cred că cel mai des am mers pe Bioderma. Astăzi, am un singur produs pe care îl folosesc la baia lui Flaviu, iar acela este:

BIODERMA ABC Derm Gel Moussant

 Bioderma ABC Derm Gel Moussant este un gel spumant cu acțiune blândă folosit la băița bebelușilor și a copiilor, fiind special conceput pentru pielea delicată a acestora. Mi se pare minunat că nu conține săpun și respectă echilibrul fiziologic al piele și scalp de orice tip.

Are la bază extract din ulei de cocos.

Este destinat spălării feței, corpului și a părului. Mi se pare minunate aceste produse de tip combo, că salvezi timp nefiind necesare alte câteva produse.

Prin ce se remarcă gelul spumant ABC derm:

Creat în conformitate cu sistemul exigent de valori din Carta ABCDerm.

  • curăță delicat fără să usuce pielea
  • întărește bariera de protecție a pielii la factorii externi
  • nu provoacă usturime la ochi (yey!)
  • este hipoalergenic, fiind tolerat de majoritatea tipurilor de piele
  • conține ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic
  • parfum plăcut

Am vrut să găsesc o variantă rentabilă de cantitate și am găsit-o. Varianta la 1 litru mi s-a părut cea mai accesibilă.

Sunt sigură că și voi ați folosit cel puțin o dată un produs Bioderma (chiar dacă nu unul destinat copiilor). PRO sau CONTRA?

You might also like

No Comments

Leave a Reply