Bine te-am găsit, SuperBlog! (Spring chiar)

4

Pfai, că efectiv nu știu cum să-ncep…Sunt năpădită de emoții, iar competiția nici nu a început încă. Competiția? Ce competiție, frate?! Cum ce competiție? Spring SuperBlog. Vâjâie de numa’ blogosfera și Facebook-ul și toate alea alea. Toată lumea știe că luna Babei Dochia 2016 debutează furtunos, cu un spectacol de creativitate pe cinste (SuperBlog, ediția nr. 12). Zeci de superbloggeri talentați se bat virtuos în penițe, urmând ca, pe final, cei mai viguroși dintre ei să fie încununați cu…premii. Ete na, da’ cum altfel?! (și încă ce premii!)

Așa deci și prin urmare, începând cu 1 martie 2016, mă alătur vouă și eu, o tânără iubitoare de adrenalină intelectuală, cu un blog în stadiu de bebeluș de 2 luni, curioasă fiind de propria-mi potență și de ce pot să arăt lumii.

Cum mă simt? Sincer,  ca-n prima zi de școală,  în curte, uitându-mă după colegii mei…îmi caut și eu clasa, învățătoarea. Mă simt pierdută total! Întrebări specifice momentului mi se perindă prin cap (Oare ce figură voi face? Cum mă voi înțelege cu ai mei colegi? Ce note voi lua? etc). Singura diferență este că aici ne suntem propriii învățători (în cazul meu), profesori universitari, doctori, în cazul vostru, al celor mai experimentați în SuperBlog).

Gata, hai să-nceapă, că deja încep să-mi transpire  palmele :-))) Bine va fi! (sper că nu este cazul să mă gândesc la corigențe pentru la vară ).

Îmi urez inspirație, energe și mină la creion!

Baftă tuturor!

 

P.S. Prin aceasta, iau la cunoștință regulamentul Spring SuperBlog (să nu existe niciun fel de dubiu).

 

superblog-spring-logo-01

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFrumusețea la ea acasă
Articolul următorD(ust)-Day

4 COMENTARII

  1. Bun venit in SuperBlog, Camelia!
    Ne bucuram sa te avem alaturi si abia asteptam sa iti citim articolele in competitie.
    Nu-ti face griji! La inceput, cam toti participantii se simt ca in prima zi de scoala, dar suntem siguri ca te vei descurca foarte bine 😉
    Multumim pentru participare si iti dorim mult succes!

Lasă un răspuns