Balsamurile multifuncționale Dr. PawPaw. Ceva bun, ceva natural, ceva delicat

PawPaw

PawWaw, cam așa ar fi trebuit să își intituleze creatorul opera. Balsamurile acestea multifuncționale, ambalate în flacoane chic colorate. Personal vorbind, produsele Dr.PawWaw reprezintă o descoperire de ultim moment și deloc una banală. Pentru asta îi mulțumesc Alexandrei, care s-a implicat și a intermediat această colaborare dintre magazinul care le comercializeaza, www.biocart.eu, și blogul meu. Apropo, pe Alexandra o puteți descoperi pe Flawless.ro, o revistă online cu subiecte actuale și cu un iz aparte de scriitură. Thumbs up!

Vă puteți bucura de 20% discount la achiziționarea produselor din oricare din cele două magazine amintite anterior, folosind codul FLAWLESS20.

Despre brandul Dr.PawPaw

Cred că nu doar eu simt rezonanța ludică din denumirea brandului. PawPaw sună simpatic. De fapt, este un alt termen englezesc care denumește fructul de papaya. Tocmai pentru că extractul de papaya este unul din ingredientele vedetă din compoziția acestor produse.

Marca Dr.PawPaw este un brand din Marea Britanie care a luat ființă în anul 2003, la inițiativa cuplului Johnny și Pauline Paterson. Dorința lor ar fi fost aceea să conceapă un produs destinat îngrijirii părului, dar totodată și a pielii. De menționat, că nu se dorea a fi ceva dedicat elitelor sau doar celor cu posibilități materiale generoase. Din contră, se visa la un produs de îngrijire accesibil, calitativ și eficient, potrivit pentru întreaga familie.

Când visezi și acționezi, se mai întâmplă să și reușești. Johnny și Pauline reușesc să scoată pe piață primul lor balsam original, multifuncțional, bun pentru piele, buze, păr. Astăzi, Dr.PawPaw este atât de cunoscut și de prezent încât milioane de familii se bucură de efectele sale.

Acțiunile multiple ale balsamului multifuncțional Dr.PawPaw

Pe lângă faptul că este în sine un produs cu multiple valențe și funcții, prezintă și o serie de beneficii cel puțin inedite. Că nu este destinat exclusiv femeilor, este adevărat. Că nu este un produs exclusiv pentru înfrumusețare, la fel de adevărat.

Și totuși, nu este chiar puțin lucru ca un singur produs să îndeplinească în mod cumulativ atâtea funcții de înfrumusețare:

balsam de buze cu efect de gloss

bază de machiaj gloss

iluminator

netezire sprâncene

Specificitatea acestui gen de balsam rezidă tocmai în diversitatea acțiunilor pe care le are:

Hidratează și hrănește intens:

pielea

părul

cuticulele

mâinile

unghiile

buzele

orice zona de piele mai uscată (călcâi, coate) sau predispusă uscăciunii și deshidratării

Intrăm puțin mai în detaliu privind proprietățile sale.

Să ai un asemenea produs în trusă sau în geantă, mai ales dacă ești mamă, este mană cerească:

asigură o acțiune calmantă în cazul înțepăturilor de insecte

calmează iritațiile pielii bebelușilor

este eficient în caz de zgârieturi minore, erupții cutanate și arsuri solare

Nu face discriminări nici în ceea ce privește vârsta sau tipul de piele. Este benefic de la bebeluș la adult, de la piele sensibilă la piele normală. Așadar, verde pe toată linia.

Ingredientele secrete care fac din Dr.PawPaw un produs atât de special și de lăudat

Sunt doar 3, dar împreună sunt atât de puternice încât nu le-ai da pe o pungă de aur. Au demonstrat-o, iar astăzi mă conving și eu de acest lucru.

PAPAYA

Ei bine, papaya e papaya. O minune a naturii caracterizata de parfum și exotism.

Papaina, conținută de fructul de papaya, stimulează regenerarea pielii.

Are vitamine: A, C și E.

Are antioxidanți.

Împreună formează un mix care redă pielii și părului o strălucire naturală, sănătoasă.

ULEI DE MĂSLINE

Uleiul de măsline este de nelipsit dintr-o bucătărie în care domină un stil sănătos de hrănire și de viață, în general. Însă, uleiul de măsline este și un purifiant, prin excelență.

Conține vitaminele A, D, K și E, care au un efect antibacterian și conferă hidratare.

Pe deasupra, în ciuda faptului că este ulei, reprezintă o soluție rezonabilă pentru îngrijirea oricărui tip de ten (inclusiv pentru cel cu tendință seboreică).

ALOE VERA

Cine nu a auzit despre aloe vera? Este minunată, este magică. Nu exagerez când spun că a devenit o legendă, iar asta poate să o confirme oricine a încercat-o la un moment-dat.

Este bogată în antioxidanți și minerale.

Acest cocktail asigură formarea unui filtru protector, care funcționează ca o barieră la nivelul pielii și a părului, împotriva agresiunii factorilor externi.

În cadrul balsamurilor Dr.PawPaw se regăsește o concentrație de aloe vera cu o formulă pură.

Prin fuziunea celor trei ingrediente, fiecare dintre balsamurile multifuncționale Dr.PawWaw conferă efecte cicatrizante și calmante impresionante.

Colecția mea de balsamuri Dr.PawPaw

În posesia mea au intrat 5 variante din această gamă de balsamuri multifuncționale, fiecare având un gramaj de 25 ml. Nu știu cum voi face, că deja tânjesc și după restul, să le cunosc. Da, așa suntem noi femeile, niciodată pe deplin satisfăcute 🙂

Dr. PawPaw Original

Este practic produsul original din întreaga paletă. Este neutru, dar acoperă atâtea nevoi. Are o textură densă, dar e atât de maleabil. În folosesc intensiv cam de 3 săptămâni încoace, înainte de culcare. Îl aplic pe buze în rutina de îngrijire de seară pentru un plus de hidratare pe timp de noapte. Lasă un finish…wow, ca luciu. Nu este nevoie decât de un strop.

Un produs must-have care trebuie să își aibă locul oricând în baie și în geantă, în trusa de prim-ajutor chiar.

1. Hidratează buzele

2. Stilizează sprâncenele

3. Calmeaza si hidrateaza pielea

4. Bază de machiaj pentru ochi si ten

5. Calmează erupțiile cutanate

6. Ajută în tratarea ințepăturilor de insecte

7. Emoliază pielea crăpată a călcâielor

balsam multifunctional original dr.pawpaw

Dr.PawPaw Orange

Din punct de vedere al compoziției, conține aceeași formulă de ingrediente ca și varianta originală, atâta că aduce puțină culoare. În cazul de față o nuanță caldă de portocaliu.

Ideal pentru orice mică (sau mare) 🙂 domnișoară care dorește să se simtă puțin prințesă. Poate fi folosit ca:

1. Gloss strălucitor de buze

2. Fard de obraz

Dr.PawPaw Peach

Din punct de vedere al compoziției, conține aceeași formulă de ingrediente ca balsamul original. Extra-beneficiul ar fi acela că vine cu o nuanță. De piersică, în acest caz.

Se utilizează oricând se simte nevoia potențării frumuseții naturale. Conferă un look romantic diafan. Îndeplinește funcția de:

1. Gloss strălucitor de buze

2. Fard de obraz, pentru o nuanță feminină de piersică în pomeți

Dr.PawPaw Hot Pink

E roz, e adorat de fete, așa-i? Din nou, aceeași formulă, o altă nuanță însă.

Pentru toate fetele care iubesc rozul pe buze, în timp ce vor să obțină un look fermecător, varianta aceasta este soluția.

Se poate folosi ca un produs 2 sau chiar 3 în 1:

1. Gloss strălucitor de buze

2. Fard de obraz/blush, pentru un roz intens în pomeți 3. Fard strălucitor de pleoape

Dr.PawWaw Red

O altă variantă de culoare din paleta de balsamuri multifuncționale o reprezintă și clasicul roșu. Cum să nu iubești clasicul roșu?

Nu știu dacă mai este nevoie să repet pentru ce se poate utiliza. Se aplică aceeași regulă ca și în cazul suratelor sale anterioare. Buze roșii și pomeți delicat îmbujorați? O opțiune plină de pasiune, aș spune eu.

Important: Balsamurile nu conțin parfum și au o compoziție exclusiv din ingrediente vegane. Niciunul dintre produse nu a fost testat pe animale.

Nu știu dacă voi ați încercat balsamurile multifuncționale de la PawWaw, însă daca nu…vi le Recomand! Le recomand pentru multiplele lor valențe și pentru faptul că ne fac să fim și mai frumoase atât de ușor.

You might also like

Comments (7)

 • Lorena Anamaria Zamfir 4 ani ago Reply

  Nu le-am folosit, dar imi place ca sunt multifuncționale și colorate!?

 • Doina Racoti 4 ani ago Reply

  Interesant! N-am mai intalnit un balsamului multifuncțional sa indeplineasca atatea functii: balsam de buze cu efect de gloss, bază de machiaj gloss, iluminator, netezirea sprincenelor.

 • Amy 4 ani ago Reply

  Chiar o sa le încerc, îmi place tot cee ai scris despre ele și m-ai făcut curioasa! Felicitări pentru articol!

 • Gratiela Vlad 4 ani ago Reply

  Wow! Suna foarte bine! Mulțumim și pentru codul de discount!

 • Diana Timofte 4 ani ago Reply

  Am tot vazut produsele, dar nu stiam ca au atat de multe modalitati de utilizare !

 • Georgiana Sabina 4 ani ago Reply

  Le am tot vazut in online, toata lumea vorbeste de bine despre ele deci cred ca sunt bune

 • Iasmina 4 ani ago Reply

  N-am știut până acum de un asemenea produs cu așa multe întrebuințări. Interesant.

Leave a Reply