Back to school. Cum să te pregătești pentru începerea LICEULUI

back to school

Dacă ești elevă, știi deja că, în mai puțin de două săptămâni, te vei întoarce la liceu. Trecerea de la vacanță de vară la programul normal de studii poate fi dificilă, mai ales în primele zile. De aceea, trebuie să te pregătești din timp, pentru a păși cu dreptul în noul an școlar și pentru a te adapta rapid.

Iată ce trebuie să faci înainte de începerea LICEULUI, pentru putea intra în ritm!

• Actualizează-ți garderoba!

Pentru că vei avea un program încărcat, nu vei dispune de prea mult timp pentru a face shopping sau a-ţi compune  ținute diferite pentru fiecare zi a săptămânii. De aceea, este recomandat să îți actualizezi garderoba de toamnă cu piese vestimentare de bază, cum ar fi o nouă pereche de jeanși, un trench stylish, o pereche de botine și câteva topuri versatile.

De asemenea, nu uita de accesorizare și achiziționează-ți bijuterii noi. Dacă nu știi ce se poartă în acest sezon, pentru modele click aici și descoperă ultimele trenduri. În acest fel, vei evita situațiile de a intra în criză de timp, înainte de a pleca spre liceu, neștiind cu ce să te îmbraci. În plus, noile ținute îți vor oferi un plus de încredere și entuziasm, pentru a începe liceul cu zâmbetul pe buze!

• Începe fresh!

Ghiozdanul sau geanta de școală reprezintă elementul esențial al oricărei eleve. De aceea, dacă vrei să începi anul cu energie și forțe noi, intră pe https://melimeloparis.ro/produse/genți-casual.html și achiziționează-ți cea mai stylish geantă. Ai la dispoziție zeci de modele unice dintre care îl poți alege pe cel preferat. În plus, este indicat că, atunci când alegi un astfel de produs, să ții cont de materialul din care este confecționat, pentru a te putea bucura de poșeta pentru cât mai mult timp. Poţi opta pentru o geantă din piele ecologică, această aflându-se printre cele mai rezistente variante.

agenda
• Organizează-te eficient!

Pentru a putea face față noului program zilnic, este nevoie de organizare prealabilă. Dacă ți se pare dificil să îți aduni gândurile, apelează la o agendă personală, care te va ajuta, cu siguranță.

Notează-ți prioritățile, dorințele, sarcinile și alte observații, pentru viitorul apropiat și nu numai. De asemenea, include și orarul de la liceu, de îndată ce îl afli. Astfel, îți vei putea crea un plan eficient și îți vei putea atinge toate obiectivele, în timp util!

Așadar, aplică aceste sfaturi utile și începe noul an școlar în forță, cu zâmbetul pe buze și pregătită să întâmpini noi experiențe!

You might also like

Comments (5)

 • Gradinariu Madalina Petronela 7 ani ago Reply

  Gata…Stiu ce sa imi iau pentru ultimul an de liceu ??

  Style 7 ani ago Reply

  Uh, ultimul an…Ce tanara esti! 😀 Bafta sa ai, musai!

 • cristina dragomir 7 ani ago Reply

  ce vremuri! Pe atunci uram sa incep scoala, dar acum mi-ar placea sa mai am parte de o prima zi de scoala, zau. Ma enervau pe atunci colegele care etalau mereu haine si genti noi, dar acum nu m-ar mai deranja asa de tare.

  Style 7 ani ago Reply

  Daca ai sti cat imi e si mie de dor…! Mereu imi doream sa fiu mare (minte de copil). Acum as da cativa ani sa ma intorc inapoi. 🙂 In timpuri cand umblam dupa o pereche de jeansi noi langa piata. 😀

 • Antoaneta 7 ani ago Reply

  E valabil si pentru parinti, dar si pentru copii. Incep sedintele la scoala, ai nevoie de planificare pentru cheltuieli, pentru excursii, pentru rechizite etc.

Leave a Reply