6 trucuri care te ajută să liniștești copilul când e agitat

Fără îndoială, a fi mămică este un lucru extraordinar, iar sentimentele pe care le simți sunt greu de descris în cuvinte. Însă, odată cu venirea celui mic pe lume, cu siguranță, ai început să întâmpini anumite momente dificile, cărora îți este greu să le faci față, din cauza lipsei de experiență. Unul dintre cele mai grele îl reprezintă liniștirea celui mic când este agitat? În acest caz, trebuie să citești trucurile de mai jos, astfel încât să elimini toate grijile!

mamica jucandu-se cu bebelusul

1. Una dintre cele mai eficiente metode de a-l liniști pe juniorul tău agitat este de a-i vorbi. Fă-o cu multă răbdare! Intotdeauna vocea ta va avea un efect extraordinar asupra lui, iar când va simți căldura din aceasta o să constați că se va calma instant.

2. Pune-l într-un leagăn! Caută pe BABY NEEEDS leagăne în funcție de vârsta puiului tău, întrucât un asemenea accesoriu te va ajuta foarte mult. Alege unul cu 5 viteze de legănare, care îți permite să setezi și durata, care include câteva jucării de pluș și melodii liniștitoare. Toate acestea vor avea efectul dorit asupra micuțului tău!

3. Distrage-i atenția! Cu siguranță, copiii sunt înnebuniți după reclame. Încearcă și aplică această metodă cu juniorul tău pentru a vedea dacă are același rezultat. Dacă nu ai televizor, asigură-te că îți merge laptop-ul pentru a-l folosi în acest scop. În cazul în care ai nevoie de un nou display, intră pe https://www.laptopstrong.ro/display-uri-laptop-12, întrucât gama variată îți permite să alegi unul potrivit pentru modelul tău de laptop. De altfel, dacă ai nevoie de o altă piesă, caută pe site-ul indicat și o vei găsi!

4. Unul dintre motivele pentru care cel mic ar putea fi agitat este pentru că are nevoie să îl schimbi. Dacă ai timp, fă-i și o băiță, pentru că după aceasta se va simți mult mai bine. De altfel, ideal este să îl ungi cu un ulei de masaj, astfel încât să fie complet liniștit.

5. Ia-l în brațe! Simplul contact cu pielea ta și dovezile de afecțiune o să-l calmeze foarte repede pe bebe. Astfel, când nu știi ce să mai faci, ia-l în brațe, plimbă-te cu el prin casă și cântă-i.

6. Mergi cu el afară! Pune-l pe bebe în căruț sau în marsupiu și du-l în cel mai apropiat parc. Plimbarea aceasta o să va facă bine amândurora, întrucât el nu va mai fi agitat, iar tu nu vei mai fi îngrijorată!

Așadar, dacă ești mămică pentru prima oară și ți se pare complicat să îți liniștești puiul când este extrem de agitat, ține cont de sfaturile de mai sus. Aplică-le pe rând și vezi care dintre acestea are efect asupra juniorului tău. Astfel, vei ști ce ai de făcut în situațiile dificile pe care le vei întâmpina.

You might also like

No Comments

Leave a Reply