5 modele de măsuțe de toaletă care nu au cum să nu te cucerească

mese de toaletă

O fi existând fete preocupate de frumusețe care să nu fi visat vreodată la o măsuță de toaletă plină de șarm? Colțul acela feminin, cu taburet și oglindă, rupt parcă dintr-o carte cu basme. Un loc delicat, cu o puternică amprentă feminină, ușor de asociat budoarelor damelor de cândva.

Astăzi, mijloacele de înfrumusețare sunt la dispoziția oricui. O femeie are atâtea chestii de ținut, încât te doare capul doar încercând să îți imaginezi. Nici nu încerca, nu dacă ești bărbat. De la trusele de machiaj, până la accesorii și felurite bijuterii și gablonțuri. Nu e că le-ar putea păstra pe toate în sertarele unei astfel de măsuțe, însă aici i-ar fi la îndemână cele mai de suflet. Deși unii ar tinde să considere măsuța de toaletă un moft, ei bine, mă abțin. În final, orice de pe lumea aceasta poate fi considerat un moft de către unii sau alții. Aici este farmecul, suntem diferiți și vedem lucrurile în mod diferit.

În căutarea celor fermecătoare măsuțe de toaletă, am găsit câteva modele care m-au împins să visez. Să visez în timp ce le așezam în context. Nebunia de design, material, dimensiune și compartimentare m-a blocat puțin. Dacă este să mă pui în dificultate, pune-mă să aleg.

Mai jos am selectat, spre încântarea ochilor și a sufletului, 5 modele de mese de toaletă una mai faina ca alta.

Și totuși…

Model First Love

măsuțe de toaletă

Până la urmă am deliberat. Aceasta m-a impresionat cel mai tare, drept pentru care am și intitulat-o așa. Nu știu ce anume îmi place cel mai tare la ea. Finisajul negru lucios pregnant și liniile elegante? Aspectul practic? Are câte un pic din toate, măsuța în sine pare spațioasă. Compartimentarea și dimensiunea sertarelor se pliază peste nevoile mele. De fapt, o cheamă Lavinia Montana și spune că misterul este una din trăsăturile care o caracterizează. Hmm, cred și eu. Pe mine deja m-a acaparat în misterul ei.

Model minimalist

măsuțe de toaletă

Minimalist adică…linii drepte simple, fără zorzoane, înflorituri și elemente decorative excesive. Sunt destule persoane amatoare ale stilului lejer și aerat. Un asemenea model se potrivește de minune cam în orice formă de amenajare interioară. Uneori, rețeta succesului poate însemna alb și simplu.

Model adolescentin

măsuță de toaletă adolescentină

Spuneți voi că rozul dulceag și aspectul mignon al acestui model nu vă face să vă imaginați camera unei adolescente? Nu știu cât de suficientă este ca și dimensiune, spațiul ținând cont de preferințele tinerelor fete, însă un lucru este clar: măsuța aceasta de toaletă, Pink pe numele ei, e delicios de chic.

Model clasic

măsuță de toaletă model clasic

Există o vorbă, se spune că dacă nu vrei să dai greș, să optezi pentru clasic. Valabil în orice domeniu și situație, nu doar în contextul nostru. În plus, clasicul a prezentat dintotdeauna o eleganță intrinsecă, subtilă. Când mergi pe clasic, riscul de a displăcea este redus la minim.

Model elegant

măsuță de toaletă elegantă

Aproape instinctual asociez acest model cu imaginea unei Marie-Antoinette modernă. Nu doar că este fermecătoare, dar specificațiile tehnice o descriu ca fiind și utilă. 3 oglinzi rotunde, 6 sertare spațioase pentru bijuterii și cosmetice și un taburet moale și confortabil. Ședința de frumusețe pare că va lua timp, nu-i așa?

Toate modelele le-am găsit via Biano, un motor de căutare nișat pe mobilă și decorațiuni de interior, care reunește 75 de magazine de profil. Practic, o metodă bună de a face economie de timp atunci când ești în căutarea unor lucruri care să dea un suflu proaspăt casei tale.

Care dintre modelele de măsuțe de toaletă prezentate se pliază cel mai bine peste stilul și personalitatea ta?

Sursa foto reprezentativă rawpixel.com

You might also like

No Comments

Leave a Reply